Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Drukverlagende matrassen

Goed slapen is belangrijk om volop te kunnen genieten van de dag die volgt. Helaas is een goede nachtrust niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wie kent het niet: draaien en woelen, omdat u moeilijk in slaap kunt komen. Na een lange nacht staat u dan niet geheel fris en fruitig op. Heeft u hier ook last van? Kijk dan eens goed naar de kwaliteit van uw matras. Wilt u een goed matras dat optimale ondersteuning biedt tijdens het slapen? Maak dan een keuze uit de verschillende drukverlagende matrassen van Maassen van den Brink Beuningen. Er zijn veel verschillende soorten en maten drukverlagende matrassen, dus er is altijd een matras in de collectie te vinden dat perfect aansluit bij uw wensen.

Verschillende merken

Op het gebied van matrassen zijn er verschillende bekende merken te vinden. Denk bijvoorbeeld aan M Line of Swissflex, merken die tot het topsegment behoren. Dat merkt u ook aan de kwaliteit van de drukverlagende matrassen van deze merken. De matrassen zorgen tijdens het slapen voor optimale ondersteuning door de drukverdeling, zodat u kunt genieten van de nachtrust die u nodig heeft. Ook als het gaat om ventilatie zijn drukverlagende matrassen van M Line of Swissflex een goede keuze. Er zijn vanzelfsprekend ook nog drukverlagende matrassen van andere merken verkrijgbaar, zodat er in elk prijssegment producten van goede kwaliteit te vinden zijn.

Welkom bij Maassen van den Brink Beuningen

Bent u op zoek naar een nieuw matras of een geheel nieuw slaapsysteem? Van harte welkom bij Maassen van den Brink Beuningen. De showroom is gevestigd nabij Nijmegen en Wijchen. Bent u dus woonachtig in deze regio, dan zijn wij de professional die u nodig heeft. Het assortiment bevat onder andere een ruim assortiment drukverlagende matrassen van verschillende merken. Kwaliteit en prijs zijn goed in verhouding, zodat u verzekerd bent van een optimale nachtrust en een betaalbaar matras. Heeft u vragen over de producten of mogelijkheden, dan bent u bij ons vakkundig personeel aan het juiste adres.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions