Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een drukverlagend Nasa topdekmatras


Een Nasa topdekmatras is een topdekmatras van traagschuim. Traagschuim werd in 1966 door NASA ontwikkeld om de druk op het lichaam te verdelen. Bent u op zoek naar een nasa topdekmatras? Kom dan langs bij Maassen van den Brink in Beuningen!

Hoe werkt traagschuim?

Het traagschuim van een Nasa topdekmatras wordt door lichaamswarmte zachter. Als u op een matras van traagschuim ligt, zakt dit precies op de plaats waar u ligt langzaam in door uw lichaamswarmte. Het matras vormt zich als het ware naar uw lichaam, waardoor de druk gelijkmatig wordt verdeeld en uw lichaam optimaal kan rusten. Vooral voor uitstekende lichaamsdelen, zoals de heupen, schouders, hakken, ellebogen en het hoofd, is een topdekmatras van traagschuim een goede oplossing.
Traagschuim wordt al zacht na ongeveer één tot vijf seconden als u er op ligt. Binnen enkele tellen heeft uw matras zich naar uw lichaam gevormd, waardoor u snel comfortabel kunt liggen en met een volledig ontspannen lichaam in slaap kunt vallen. Traagschuim is een synthetisch materiaal, bestaande uit holle celletjes die niet helemaal dicht zijn. Door erop te liggen, ontstaat er druk op de cellen. Het materiaal wordt slapper door de lichaamswarmte en de cellen deuken hierdoor in, maar behouden hun stevigheid waardoor de druk op het lichaam wordt verspreid.

Traagschuim matras aanschaffen

Met een Nasa topdekmatras weet u zeker dat er geen druk komt te staan op uw uitstekende lichaamsdelen. Daarnaast is een matras van traagschuim luchtig en ademt het goed, waardoor vocht snel opdroogt en het matras dus hygiënisch is.
Wilt u een traagschuim topdekmatras voor uw boxspring vergelijken met andere topdekmatrassen? Kom bij Maassen van den Brink langs en test verschillende matrassen uit. U kunt bij traagschuim al snel voelen hoe het matras voor uw lichaam aanvoelt. Verder kunnen wij u bij Maassen van den Brink uitleg geven over de andere soorten matrassen en u voorzien van persoonlijk advies.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions