Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Een goedkoop matras kopen van goede kwaliteit

Slapen kan een duur grapje zijn, zeker als u de prijzen ziet van de zogenaamde topmatrassen in de winkels. Wilt u een goedkoop matras kopen, maar toch verzekerd zijn van goede kwaliteit? Dan zijn er een aantal dingen waar u op dient te letten. U wilt immers niet worden opgescheept met een matras dat uw slaapcomfort niet ten goede komt! Met de volgende tips in het achterhoofd is het vinden van een goedkoop matras van goede kwaliteit zeker mogelijk!

De belangrijkste eigenschappen van een matras

Matrassen zijn typisch producten waartussen de onderlinge verschillen erg groot zijn. Zowel in kwaliteit als in prijs. De belangrijkste eigenschappen van een matras zijn de drukverdeling, ventilatie en comfort. Dat laatste is toch voornamelijk een persoonlijke kwestie, want de ene persoon kiest voor een zacht matras, waar een ander liever een wat harder matras prefereert. Een goed matras voldoet aan al uw persoonlijke eisen en zorgt aantoonbaar voor een goede ondersteuning van uw lichaam tijdens het slapen. Dat zorgt voor een goede nachtrust – en dus voor meer energie overdag.

Zijn goede matrassen ook automatisch duur? Niet per definitie! Een goedkoop matras van goede kwaliteit is wel degelijk te vinden. Let bij het zoeken op de volgende zaken:

Goedkoop matras kopen

Welke eigenschappen belangrijk zijn, verschillen van persoon tot persoon. Vaak zijn de duurdere matrassen kwalitatief prima in orde. Het betekent echter niet per definitie dat goedkope matrassen minder goed zijn. Let wel goed op de bovenstaande aandachtspunten, zodat u een goede aankoop doet. Ook een professional kan u van advies voorzien.

Een goedkoop matras kopen kan – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – ook bij een speciaalzaak. Ook daar zijn matrassen in verschillende prijsklassen te vinden. Voordeel van een echte speciaalzaak, is dat het met de kwaliteit van de matrassen over het algemeen goed zit. Bij Maassen van den Brink Beuningen, gelegen nabij Nijmegen en Wijchen, vindt u een ruim assortiment matrassen van verschillende merken en in verschillende prijscategorieën.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions