Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Heerlijke nachtrust op Norma matrassen


Een goede nachtrust is belangrijk om overdag alle dingen te kunnen doen die u heeft gepland. Door uw lichaam ’s nachts te laten herstellen van een drukke dag, voelt u zich fitter en zit u beter in uw vel. Daarom is het belangrijk om te slapen op een goed matras, dat past bij uw lichaamsbouw en slaapbehoeften. Bij Maassen van den Brink vindt u een ruime collectie aan Norma matrassen, voor een heerlijke nachtrust.

Norma, Nederlandse kwaliteit

Norma is een Nederland bedrijf dat zich met ruim 125 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van bedden en matrassen absoluut een expert mag noemen. De slogan van het bedrijf, ‘Uw nachtrust is ons werk’, sluit volledig aan bij de visie van Maassen van den Brink. Een goede nachtrust staat bij ons voorop en de kwaliteitsbedden van Norma passen dan ook goed in ons assortiment. Norma matrassen kenmerken zich door Nederlandse kwaliteit en design, persoonlijke benadering en comfort.
Norma matrassen zijn er in verschillende uitvoeringen. Norma heeft het unieke combispring matras ontwikkeld. Dit is een matras waarbij springveren en traagschuim met elkaar worden gecombineerd. Op die manier ontstaat er een unieke structuur waarop u heerlijk en stevig ligt. De matrassen zijn er ook in een uitvoering met pocketvering. Welk matras het beste bij u past, kunt u uitproberen in onze showroom. Hier vindt u verschillende Norma matrassen en slaapsystemen, zodat u zelf de Nederlandse precisie en kwaliteit kunt ervaren.

Gegarandeerde service

Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom in Beuningen. Hier kunt u alle modellen zelf uitproberen en voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Op elke aankoop ontvangt u garantie en de service dat wij langskomen, mocht er na aankoop onverhoopt iets mis zijn. Voor meer informatie, of om een afspraak te maken, kunt u bellen naar 024 – 6753759 of een e-mail sturen naar beuningen@maassenvandenbrink.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen in onze showroom!
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions