Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line matras

Bent u op zoek naar een goed matras, dan is een M Line matras zeker een goede keuze. Een matras van dit merk staat garant voor een goede nachtrust. Dat komt met name door de drukverlagende eigenschappen van het M Line matras. Deze eigenschappen zorgen namelijk voor minder draaien tijdens uw slaap, wat zorgt voor een diepere en betere slaap. Beter slapen betekent dat u meer energie heeft overdag! De slogan van het merk M Line is daarop ook gericht: “sleep well, move better”. Wilt u een M Line matras kopen, dan bent u bij Maassen van den Brink Beuningen aan het juiste adres.

M Line

In de wereld van het slapen is M Line een bekende merknaam. M Line is onderdeel van het overkoepelende bedrijf Dutch Bedding Company (DBC). Vanaf 2001 worden er door DBC matrassen geproduceerd onder de naam M Line. Elk matras van M Line is gericht op optimale nachtrust. Dat wordt gefaciliteerd door de focus op de menselijke lichaamsbeweging. De naam M Line, afgeleide van ‘Motion Line’, laat dit ook blijken. De collectie van M Line bestaat uit matrassen, bedbodems en kussens.

Waarom zou u kiezen voor een matras van M Line? Simpelweg omdat u wilt gaan voor een optimaal slaapcomfort. Een M Line matras staat voor kwaliteit. Dutch Bedding Company is constant bezig met de verdere ontwikkeling en innovatie van de producten. De matrassen bestaan uit materiaal dat zich volledig naar uw lichaam vormt. Zo bent u verzekerd van optimale ondersteuning tijdens het slapen. De drukverlagende werking en goede ventilatie zorgen voor een goede nachtrust.

Maassen van den Brink Beuningen

Bent u op zoek naar een specialist in producten op het gebied van slapen, dan bent u bij Maassen van den Brink Beuningen op de juiste plaats. Verschillende slaapsystemen en matrassen zijn bij het bedrijf verkrijgbaar. Ook van M Line heeft ons bedrijf een ruim assortiment. Woont u in de buurt van Nijmegen, Wijchen of Beuningen zelf, dan is Maassen van den Brink Beuningen de specialist waarnaar u op zoek bent! Bent u op zoek naar een M Line matras, en wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat u dan informeren door onze vakkundige medewerkers.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions