Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line matrassen

Als u op zoek bent naar een matras van topkwaliteit, dan is het verstandig om de collectie M Line matrassen bij Maassen van den Brink Beuningen eens goed te bekijken. Kiest u voor een matras van het bekende merk M Line, dan kiest u voor een optimale nachtrust. De verschillende M Line matrassen hebben drukverlagende eigenschappen, waardoor u minder zult draaien en woelen tijdens het slapen. Het resultaat is een goede nachtrust en dagen vol energie. Dit sluit ook aan op de slogan van M Line: “sleep well, move better”. Maassen van den Brink Beuningen is de slaapspecialist bij uitstek in de regio Nijmegen – Wijchen. Het assortiment bevat onder andere verschillende matrassen van M Line.

Het merk: M Line

De merknaam M Line is in feite een afkorting, namelijk van ‘Motion Line’. Dat geeft al aan dat alle producten van M Line zijn gericht op een maximale ondersteuning van het lichaam. Een goede nachtrust levert overdag maximale bewegingsvrijheid op. Vanaf het jaar 2001 worden er onder de naam M Line matrassen geproduceerd. Vanaf dat moment heeft het merk een behoorlijk marktaandeel veroverd. De M Line matrassen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en hebben een drukverlagende werking. De optimale drukverdeling zorgt ervoor dat uw M Line matras zich vormt naar het lichaam. Ook op het gebied van ventilatie zit het wel goed: M Line matrassen behoren zeker niet voor niets tot het topsegment.

Bezoek de showroom!

In de omgeving van Nijmegen staat Maassen van den Brink Beuningen bekend als zijnde de slaapspecialist bij uitstek. De showroom van het bedrijf is gevestigd in Beuningen, gelegen nabij Nijmegen en Wijchen. Wilt u de collectie M Line matrassen met eigen ogen bekijken en testen? Dat is zeker mogelijk in onze showroom. Daarnaast vindt u bij ons vele andere producten, zoals slaapsystemen en hoofdkussens. Ook voor advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions