Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M line Traagschuim matrassen

De matrassen van M line zijn al jaren erg populair en zorgen al in een groot aantal slaapkamers voor de ultieme nachtrust. De populaire M line traagschuim matrassen zijn hier wellicht het beste en meest innovatieve voorbeeld van. Als u op een dergelijk matras slaapt, ligt u niet alleen heerlijk, maar staat u ook iedere morgen vol energie weer op. Waarom? Omdat een traagschuim matras van M line optimale ondersteuning biedt en tegelijkertijd is uitgerust met de modernste snufjes. Deze matrassen verlagen de druk op het lichaam, zodat u veel rustiger en comfortabeler slaapt. De doorbloeding van het lichaam wordt niet onderbroken en ook de rest van het lichaam ervaart de laagst mogelijke druk.

Daarnaast staat duurzaamheid ook centraal bij M line traagschuim matrassen. Dat betekent dat u niet alleen beter uitgerust bent na het slapen op een traagschuim matras van M line, maar dat u hier ook nog lang van zult blijven profiteren. Bij Maassen van den Brink te Beuningen vindt u uw ideale M line traagschuim matras, zodat u voortaan van optimale nachtrust kunt genieten.

Innovatief traagschuim matras

Bij een M line traagschuim matras draait het vooral om comfort. Optimale ondersteuning, waardoor het lichaam beter tot rust kan komen, is daarbij belangrijk. Vaak hebben eigenaren van een traagschuim matras het gevoel dat het matras speciaal voor hen is gemaakt. Dat komt doordat het traagschuim zachter wordt naarmate het matras opwarmt en zich vervolgens naar uw lichaam vormt. Dat is nog eens heerlijk liggen!

Verschillende traagschuim matrassen

Niet ieder traagschuim matras is vergelijkbaar. Zelfs van het vertrouwde M line zijn verschillende varianten te vinden, ook bij Maassen van den Brink. Het is vooral de hardheid en de dikheid van de traagschuim matrassen die onderling verschillen.

Afhankelijk van uw wensen, vinden we in samenspraak uw ideale M line traagschuim matras in onze winkel in Beuningen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions