Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Matras op maat

Een goed bed is een toegevoegde waarde, want een goede nachtrust zorgt voor veel energie en levenslust overdag. Maar voor een goed bed is ook een goed matras nodig. In veel winkels zijn matrassen te vinden in de standaard afmetingen. Maar een matras op maat is wel zo prettig; zeker als u behoefte heeft aan specifieke afmetingen voor een matras. Waar moet u op letten en wat zijn de voordelen van een matras op maat? De voordelen van een matras op maat

Een matras op maat is een matras dat qua afmetingen afwijkt van de standaard. Bij matrassen is er over het algemeen keuze uit afmetingen die variëren in lengte (190 cm, 200 cm, 210 cm of 220 cm) of breedte (70 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm). Als u een matras wilt met afwijkende afmetingen, dan kiest u dus voor een matras op maat. Dit is echter niet overal mogelijk.

Het grote voordeel van een matras op maat, is dat u beschikt over een matras dat optimaal past bij uw eisen en wensen. Het matras kan immers qua afmetingen, maar ook qua vorm en samenstelling volledig op maat worden samengesteld. Een matras op maat komt bijvoorbeeld voor in ruimtes zoals in caravans of op boten, waarbij de standaard afmetingen vaak niet passen. Maar u kunt ook gewoon in de slaapkamer een matras op maat willen hebben, bijvoorbeeld omdat dit wenselijk of noodzakelijk is in verband met uw lengte, gewicht of fysieke gesteldheid.

Een matras op maat, hoe werkt dat?

Als u wilt kiezen voor een matras op maat, dan moet u zich echt tot een specialist wenden. Een voorbeeld van zo’n specialist, is Maassen van den Brink Beuningen. De showroom van het bedrijf is gevestigd in Beuningen, in de regio Nijmegen. De specialist kan u helpen bij het samenstellen en het laten produceren van een matras op maat.

Meestal wordt er een papieren mal gebruikt om het matras op maat te laten maken. In overleg met de specialist van Maassen van den Brink Beuningen, stelt u uw matras op maat samen. Daarbij kunt u denken aan afmetingen en vorm, maar ook aan het materiaal. Belangrijk daarbij is wel duidelijk op een rijtje te zetten wat de bijkomende kosten zullen zijn, zodat u achteraf niet wordt verrast door een onverwacht hoge rekening.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions