Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Matrassen vergelijken? Dit is waar u op moet letten

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. De basis van een goede slaap begint bij het kiezen van het juiste matras. Een matras dat bij uw lichaam past. Bij Maassen van den Brink Beuningen bent u daarvoor aan het juiste adres. U heeft ruime keuze uit diverse soorten matrassen. Ga dan matrassen vergelijken en kies het matras dat het beste bij u past. Toch niet helemaal zeker van uw keuze? Probeer het matras gewoon een tijdje uit!
 

Eigenschappen matras

Waar moet u op letten bij het uitzoeken van een nieuw matras? Allereerst kijkt u bij het matrassen vergelijken naar het materiaal waar het matras van gemaakt is. Het materiaal van een matras bepaalt namelijk voor een groot deel hoe warm een matras is. Als u het ’s nachts vaak koud hebt, kunt u het beste kiezen voor een latex matras. Wilt u een koud matras, dan is een pocket matras wellicht een geschikte keuze. Maassen van den Brink heeft voor iedere persoon een geschikt matras. Veel klanten hebben goede ervaringen met MLINE matrassen. Dit matras kwam een aantal jaren geleden als beste uit de test bij een matrassen test van de Consumentenbond. MLINE matrassen staan bekend om de drukverlagende eigenschappen, waardoor u dieper slaapt. Ook Norma matrassen scoren goed op de matrassen test. De slogan van Norma ‘uw nachtrust is ons werk’ gaat ook zeker op voor Maassen van den Brink.
 

Persoonlijke kenmerken

De eigenschappen van het matras spelen een belangrijke rol wanneer u matrassen gaat vergeljiken. Daarnaast moet u ook kijken naar uw eigen lichamelijke eigenschappen. Denk hierbij aan het lichaamsgewicht, uw lengte en aan eventuele lichamelijke klachten, zoals rugklachten, gewrichtsklachten of allergieën. Hebt u al enige tijd last van uw rug of voelt u bepaalde pijnpunten als u in bed ligt? Laat dan een speciaal matras aanmeten bij u thuis. Maassen van den Brink geeft persoonlijk advies, zodat u altijd het matras koopt dat het beste bij u past.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions