Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

MLine matras

Slapen, we doen het elke nacht. Ons lichaam heeft na een drukke dag de nachtrust hard nodig. Het belang van de kwaliteit van slapen valt dan ook niet te onderschatten. Een goed matras hebben, is daarom zeer belangrijk. Wilt u een goed matras, dan is de keuze voor een MLine matras de juiste. Met een MLine matras bent u verzekerd van optimale ondersteuning van uw lichaam tijdens het slapen, waardoor u minder vaak zult draaien in uw slaap. Dat komt de nachtrust zeker ten goede. Een optimale drukverdeling en goede ventilatie van uw MLine matras maken slapen tot een heerlijk moment. Op zoek naar een MLine matras? Dan bent u bij Maassen van den Brink Beuningen aan het juiste adres!

Alle informatie over het merk

Een MLine matras staat goed aangeschreven, omdat het merk staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Vanaf 2001 is MLine actief op de markt, het is dus een relatief jonge merknaam. Het bedrijf achter MLine, DBC (Dutch Bedding Company) heeft de sporen in de branche echter al ruimschoots verdiend. Dat is ook terug te zien aan het succes van MLine, dat toch een behoorlijk marktaandeel heeft veroverd. Dat komt met name doordat een MLine matras simpelweg een goed matras is. Tijdens het slapen wordt het lichaam optimaal ondersteund. U slaapt dieper en stapt met meer energie uit bed, dag in, dag uit. Dat sluit ook aan bij het motto van MLine: “sleep well, move better”.

Wat maakt een MLine matras nu beter dan veel andere matrassen? Onderscheidend kenmerk is dat de matrassen van MLine gemaakt zijn van materiaal dat zich naar het lichaam vormt. Dat zorgt voor optimale lichaamsondersteuning en drukverdeling tijdens het slapen. Ook de ventilatie van het matras is prima in orde. Elke nacht geniet u zodoende van een goede nachtrust. Draaien en woelen behoort tot het verleden met een MLine matras!

Maassen van den Brink

De showroom van Maassen van den Brink is gevestigd in Beuningen. Deze plaats is gelegen nabij Nijmegen en Wijchen. Woont u in deze regio en bent u op zoek naar een MLine matras, dan bent u bij ons dus zeker aan het juiste adres. Een ruim productassortiment, met onder andere matrassen van MLine, is wat u zult vinden in de showroom. Bekijk en test de verschillende matrassen en maak uw keuze! Heeft u vragen of behoefte aan gedegen advies, dan staat ons vakkundige team u graag te woord!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions