Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

MLine matrassen

Elke nacht goed slapen: wie wil dat nu niet? In de praktijk valt het veel mensen echter vies tegen. Veel draaien en woelen: het leidt tot onrustige nachten en een vermoeid gevoel bij het opstaan. Toch is het wel degelijk mogelijk om dagelijks te genieten van een goede nachtrust. Kies voor een goed matras! Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld MLine matrassen van Maassen van den Brink Beuningen. Deze kwalitatief hoogwaardige en duurzame matrassen garanderen optimale ondersteuning, een drukverlagende werking en goede ventilatie. Alle ingrediënten dus voor een betere nachtrust!

Informatie over het merk

Het merk MLine is nog relatief jong. Sinds 2001 zijn er producten van dit merk in de schappen te vinden. MLine is echter een onderdeel van het overkoepelende DBC, wat staat voor ‘Dutch Bedding Company’. Dat bedrijf is al wat langer werkzaam in de branche. Het succes van MLine komt dus zeker niet uit de lucht vallen. De focus ligt op een optimaal slaapcomfort, wat tot uitdrukking komt in de innovatieve producten van MLine. De slogan “sleep well, move better” staat dan ook centraal.

Om dagelijks te kunnen genieten van veel energie, is een gezonde nachtrust belangrijk. Zes tot acht uur goed slapen zorgt voor een betere kwaliteit van leven. De MLine matrassen onderscheiden zich door de drukverlagende werking en drukverdeling. Het materiaal waarvan MLine matrassen zijn gemaakt, vormt zich tijdens de nacht naar uw lichaam. De merknaam MLine is niet voor niets afgeleid van ‘Motion Line’. Ook ventileren de matrassen zeer goed, wat bijdraagt aan een goede nachtrust.

Welkom bij Maassen van den Brink Beuningen!

Elk matras van MLine staat garant voor kwaliteit, maar toch zijn er veel verschillende matrassen van het merk te vinden. En dat is maar goed ook, want zoveel mensen, zoveel wensen. Bij Maassen van den Brink Beuningen, de specialist op het gebied van slaapsystemen en toebehoren in de regio Nijmegen – Wijchen, kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment van MLine matrassen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions