Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Perzona traagschuim matrassen

Lang niet iedereen slaapt op dezelfde manier. Het is zelfs zo dat de meeste mensen een andere slaaphouding aanhouden en andere wensen hebben wat betreft een matras. Waar de een houdt van een hard matras, slaapt een ander heerlijk op een wat zachter matras. Om een optimale nachtrust te garanderen, is een persoonlijk matras een absolute must. Een matras dat volledig is afgestemd op uw manier van slapen, vind u bij Maassen van den Brink. Deze Perzona traagschuim matrassen bieden u een comfortabele nachtrust, zodat u heerlijk wegdroomt.

Luxe materialen om op te slapen

Perzona traagschuim matrassen zijn speciaal ontwikkeld om de slaper een goede nachtrust te bieden en te zorgen dat u comfortabel kunt slapen op het matras. Het is een slaapsysteem, waarbij echt aan alles is gedacht. De beste materialen worden gebruikt om een indrukwekkend design te creëren en naadloos aan te sluiten op de wensen van u als klant. U hoeft dan ook niet te kiezen voor pocketvering, schuim of visco-schuim, wij kiezen voor u! De toplaag van Perzona traagschuim matrassen is vervaardigd uit verschillende materialen, die een uitstekende onderlaag bieden en voldoende ondersteuning geven.

Uw eigen lichaam als maattabel

Omdat iedereen andere wensen heeft wat betreft slaapcomfort, is een op maat gemaakt bed natuurlijk ideaal. De Perzona traagschuim matrassen worden gemaakt op basis van een lichaamsscan. Op deze manier wordt de hardheid van het matras bepaald en kunt u uw matras zelf uitproberen. U kunt de matrassen goed combineren met een kussen en bedbodem op maat. Meer weten over dit trendsettende design en graag zelf de voordelen ervaren van een matras op maat? Neem dan contact met op met de specialisten van Maassen van den Brink en laat u verrassen door een persoonlijk matras, de Perzona!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions