Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex lattenbodem

Een goed bed of slaapsysteem zorgt voor een goede nachtrust. Wanneer uw lichaam ‘s nachts optimaal tot rust kan komen, dan zorgt dat voor veel energie overdag. Wat is een goed slaapsysteem nu precies? Veel mensen denken direct aan de kwaliteit van het matras, maar ze vergeten dat een goede lattenbodem ook van belang is. Een lattenbodem van topkwaliteit kopen? Kies dan voor een Swissflex lattenbodem, die kunt u vinden bij Maassen van den Brink Beuningen!

Swissflex, het merk

Als het gaat over topmerken op het gebied van slaapsystemen, dan gaat het zeker ook over Swissflex. Deze specialist is al sinds 1949 actief op de markt. De verschillende producten zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en geoptimaliseerd met het oog op slaapcomfort. Een voortdurende innovatie van producten is wat het merk zo kenmerkt. Een Swissflex lattenbodem zorgt voor een goede lichaamsondersteuning en is zeer duurzaam.

Kenmerkend aan een Swissflex lattenbodem, is de synchroon-precisie en het zelfregulerende veercomfort. Er zijn veel verschillende lattenbodems van Swissflex. Handig, omdat lang niet iedereen hetzelfde is en ook niet dezelfde wensen en eisen heeft als het om lattenbodems gaat. Zo zijn er zowel niet-verstelbare als verstelbare lattenbodems verkrijgbaar. Ook een volledig elektrisch uitgevoerde Swissflex lattenbodem behoort tot de mogelijkheden. Verschillen zijn er ook in constructie. Kiest u voor een vrijstaande lattenbodem of voor een binnenframe- of lattenbodemconstructie?

Koop uw Swissflex lattenbodem bij Maassen van den Brink

Gevestigd in Beuningen, dat is gelegen nabij Nijmegen en Wijchen, vindt u de showroom van Maassen van den Brink Beuningen, de slaapspecialist bij uitstek. Alle producten op het gebied van slapen vindt u hier. Bent u dus op zoek naar een Swissflex lattenbodem, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Producten van topkwaliteit en service op maat: dat mag u zeker verwachten!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions