Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex matras

Goed slapen is voor iedereen belangrijk. De ene persoon heeft genoeg aan zes uurtjes per nacht, een ander slaapt misschien wel acht uur per nacht. Hoe dan ook: we brengen een flink deel van ons leven door in dromenland. Een goede nachtrust is echter ook belangrijk voor de kwaliteit van ons leven overdag. Na een nacht goed slapen, heeft u voldoende energie om alles uit de dag te halen. Een goede basis om heerlijk te kunnen slapen, is een matras van topkwaliteit. Bent u op zoek naar een goed matras, bekijk dan eens de mogelijkheden en eigenschappen van een Swissflex matras. Door optimale ondersteuning, drukverlichting en goede ventilatie bent u zeker van een heerlijke nachtrust! Bij Maassen van den Brink Beuningen kunt u uw nieuwe Swissflex matras zeker vinden!

Swissflex

Het merk Swissflex is niet alleen een van de bekendste merken in de matrassenbranche, maar het is ook een van de eerste merken die zich met deze productgroep bezig ging houden. Al vanaf het jaar 1949 ontwikkelt Swissflex matrassen van hoogwaardige kwaliteit. De matrassen van Swissflex vormen zich volledig naar het lichaam, waardoor u verzekerd bent van goede ondersteuning tijdens het slapen. De drukverlagende werking en goede ventilatie zijn andere kenmerkende eigenschappen van elk Swissflex matras. Het merk Swissflex is continu bezig met het testen en optimaliseren van de producten. Dat zorgt voor topkwaliteit matrassen, die bovendien zeer duurzaam zijn. De aanschaf van een Swissflex matras is dus een goede investering waarvan u jarenlang kunt genieten.

Dé slaapspecialist in de regio

Een goed Swissflex matras koopt u bij de specialist. In de regio Beuningen – Nijmegen – Wijchen is dat zonder twijfel Maassen van den Brink Beuningen. In de grote vestiging is alles te vinden dat met slapen te maken heeft. Ook uw Swissflex matras koopt u dus bij Maassen van den Brink Beuningen. Producten van topkwaliteit en een goede service staan bij ons centraal. Advies en een matras op maat is dus wat u mag verwachten!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions