Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Traagschuim matrassen

Een comfortabele nachtrust is erg belangrijk om iedere dag vol energie te beginnen. Slaapt u enkele nachten slecht, dan merkt u dat meteen. Belangrijk is om goed te investeren in een slaapsysteem dat u voldoende comfort biedt en zorgt dat u lekker kunt liggen. Iedere nacht opnieuw vraagt het lichaam immers om voldoende rust om te ontspannen en weer bij te tanken. Traagschuim matrassen hebben alles in huis om uw lichaam voldoende te ondersteunen en te zorgen voor optimaal slaapcomfort. Bij Maassen van den Brink bent u aan het juiste adres voor een matras van traagschuim.

De eigenschappen van traagschuim

Goede traagschuim matrassen bieden niet alleen voldoende comfort, maar hebben ook geweldige ligeigenschappen. Deze matrassen verdelen en ondersteunen het lichaamsgewicht op goede wijze, en zorgen er tevens voor dat de doorbloeding niet wordt afgekneld. Traagschuim vormt zich goed naar het lichaam en wordt onder invloed van lichaamswarmte en lichaamsgewicht zacht. Op deze manier vormt het zich geheel naar uw lichaamscontouren en wordt het een perfect passende mal. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras moeten liggen, hebben zo alle ruimte. Traagschuim matrassen worden juist op die punten elastisch en zacht. Uw spieren blijven soepel en uw huid en spieren blijven volledig doorbloed. Dit heeft als resultaat dat u ’s nachts volledig ontspannen kunt slapen en in de ochtend uitgerust wakker wordt.

Ervaren hoe traagschuim ligt

De beste traagschuim matrassen vindt u in het assortiment van Maassen van den Brink. Verschillende bekende merken hebben alles te bieden wat u wenst op het gebied van slaapcomfort. Onze experts kunnen u dan ook alles vertellen over de beste slaapsystemen en matrassen voor een heerlijke nachtrust. Wilt u zelf ervaren hoe een traagschuim matras aanvoelt, breng dan een bezoek aan onze showroom en laat u informeren over de vele voordelen van traagschuim matrassen!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions