Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Weten welk matras u koopt met de beste matrassen test

De meeste matrassen moeten om de zoveel jaar vervangen worden. Om er zeker van te zijn dat u goed door kunt blijven slapen en geen fysieke klachten oploopt, is het belangrijk uw oude matras na ongeveer 5 tot 7 jaar te ruilen voor een nieuwe. Ook als u nog genoeg comfort ervaart, is het hygiënisch niet zo fris om langer dan 10 jaar op hetzelfde matras te slapen. Het kopen van een nieuw matras kan echter best lastig zijn. Want waar moet u nou precies op letten en wat maakt een matras tot een goed matras? Bij Maassen van den Brink stellen wij u op de hoogte met de beste matrassen test.

Het beste matras voor u

De beste matrassen test wordt gehouden door de Nederlandse Consumentenbond. In deze test worden tot wel 40 verschillende matrassen met elkaar vergeleken. Het matras met de beste prijs-kwaliteitverhouding en die het hoogst door het publiek gewaardeerd wordt, komt als beste uit de test. Van Ikea matrassen tot matrassen van Auping, elk belangrijk merk op slaapgebied doet mee. Zo worden de beste matrassen voor u handig op een rijtje gezet.
De producten die u vindt bij Maassen van den Brink worden allemaal uitvoerig getest door fabrikant en producent. Op die manier weet u zeker dat u bij ons een product koopt van hoge kwaliteit. Houd daarbij niet al te veel vast aan de beste matrassen test. Het is vooral belangrijk dat het matras voldoet aan uw slaapbehoeften. Of u nu graag op een hard matras slaapt, of op een matras dat zich vormt naar uw lichaam, in ons uitgebreide assortiment vindt u alles wat u nodig heeft.

Goed en passend advies

Maassen van den Brink heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van slaapsystemen en matrassen. Daarom geven wij u graag een goed en passend advies, dat aansluit op uw eigen slaapstijl. U bent van harte welkom in onze winkel en showroom, zodat u het beste matras zelf kunt uitproberen.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions