Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Matras kopen Nijmegen

Iedere nacht slapen we enkele uren om ons lichaam de nodige rust te geven en te herstellen van de activiteiten van de afgelopen dag. Een comfortabel bed en matras spelen hier een grote rol bij. Een slecht bed kan er immers voor zorgen dat uw nachtrust wordt verstoord en u in de ochtend vermoeid wakker wordt. Investeren in een goed bed is dan ook een must. Eén van de belangrijkste aspecten voor een goede nachtrust is het matras. Wilt u een matras kopen in Nijmegen, dan bent u bij Maassen van den Brink in Beuningen aan het juiste adres!

De kenmerken van een goed matras

Hoe beter de kwaliteit van een matras is, hoe beter uw lichaam in de nacht kan herstellen. Dit zorgt ervoor dat u de komende dag vol energie aan de slag kunt gaan. Een goed matras kopen in Nijmegen hoeft niet moeilijk te zijn, als u weet waar u op moet letten. Eén van de kenmerken van een goed matras is de conformiteit. Dit is de mate waarin een matras zich naar uw lichaam vormt en zorgt voor ondersteuning. Daarnaast speelt ook ventilatie een rol. Blijft het matras lange tijd fris en ventileert het goed? Lichaamsvocht, zoals zweet, moet immers goed afgevoerd kunnen worden, zodat u droog slaapt en van een comfortabele nachtrust geniet.

Laat u informeren!

Matrassen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen. Kwaliteit vindt u in koudschuim, traagschuim, pocketvering en latex. Deze materialen bieden goede conformiteit, ventileren goed en verdelen de druk van uw lichaam optimaal over het matras. Een specialist kan u informeren over de eigenschappen van deze materialen. Een matras kopen in Nijmegen doet u dan ook bij Maassen van den Brink te Beuningen. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over het kopen van een nieuw en comfortabel matras van topkwaliteit.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions