Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Matras Nijmegen

Een ongestoorde nachtrust is belangrijk om de volgende dag weer met frisse moed tegemoet te gaan. Niet voor niets wordt een slaapgemiddelde van acht uur aangehouden als ideaal slaapritme. Een goed matras is dan essentieel. Bent u al een tijdje op zoek naar een matras in de buurt van Nijmegen en wilt u ook genieten van een ongestoorde nacht? Maassen van den Brink in Beuningen is uw specialist op het gebied van bedsystemen en matrassen van hoge kwaliteit.

De kenmerken van een goed matras

Een goede nachtrust zorgt ervoor dat u overdag volop energie heeft en uw lichaam weer voldoende hersteld is van de inspanningen van de voorgaande dag. Lekker slapen doet u op een goed matras. Maar wat is nu een goed matras en waar vindt u een goed matras in Nijmegen?

Eén van de belangrijkste functies van een matras is het bieden van optimale ondersteuning tijdens het slapen. Het lichaam moet immers voldoende ondersteund worden. Een drukverlagend matras is hiervoor ideaal. Daarnaast speelt ook de vering van een matras een grote rol. Een goed matras zorgt ervoor dat u ’s nachts minder draait en beweegt en dus een rustigere nacht heeft. Naast goede ondersteuning en voldoende vering, is ook ventilatie een belangrijk onderdeel wanneer u een matras wilt aanschaffen. Een matras dat goed ventileert, voert warmte en vocht snel en effectief af. Zeker in de zomermaanden is dit belangrijk. Daarnaast speelt ook uw persoonlijke voorkeur een rol bij de aanschaf van een nieuw matras. Zo is een pocketvering matras een stuk koeler dan een latex matras.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar een goed matras in Nijmegen en weer genieten van een optimale nachtrust? Een professional als Maasen van den Brink kan u hierbij helpen. Een ruim assortiment, advies op maat en persoonlijke service zijn onze kenmerken. Bezoek onze showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden van een nieuw matras!

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions