Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Matrassen op maat bestellen

Een nacht goed slapen is goud waard, zeker wanneer de batterij weer even moet worden opgeladen. Bedenk eens wat het resultaat is van elke nacht goed slapen: elke dag vol energie en vol goede moed beginnen! Een goed matras is echter een voorwaarde om steeds weer goed te kunnen slapen. Matrassen zijn vaak verkrijgbaar in verschillende standaard formaten, maar matrassen op maat zijn pas echt een uitkomst! Bij het bestellen van matrassen op maat, moet u echter op enkele zaken letten.

Informatie over matrassen op maat

Een matras moet aan verschillende eisen voldoen op het gebied van functionaliteit. Ook het formaat is echter een belangrijk gegeven. Over het algemeen kan er worden gekozen voor matrassen in de lengtematen 190, 200, 210 of 220 cm. De breedtematen zijn over het algemeen 70, 80, 90, 100, 120, 130, 140, 150, 160, 180 of 200 cm. Heeft u behoefte aan een matras van een andere of specifieke afmeting, dan zijn matrassen op maat een oplossing.

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor matrassen op maat. Vaak heeft het te maken met de beschikbare ruimte of met een specifieke wens. Denk bijvoorbeeld aan matrassen op maat voor in de caravan of boot. Wat de reden ook is: matrassen op maat laten maken vergt vakmanschap en kennis. Zoek dus het juiste bedrijf!

Welk bedrijf?

Maakt u de keuze voor matrassen op maat, kies dan voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in de branche van slaapsystemen en matrassen. Zo weet u zeker dat u een product aanschaft van de kwaliteit die u verwacht. Voor maatwerk, zowel qua afmetingen als qua eigenschappen van het matras, bent u bij Maassen van den Brink Beuningen aan het juiste adres. In de regio Nijmegen – Wijchen geldt het bedrijf als de specialist op het gebied van slaapsystemen, en alles wat daarbij hoort.

Laat u informeren door de vakkundige medewerkers van Maassen van den Brink Beuningen, zodat u zowel qua formaat, als qua formaat en materiaalsamenstelling de juiste keuzes maakt. In de showroom leggen wij de mogelijkheden graag aan u uit. De koffie staat klaar, dus kom zeker eens langs bij de vestiging in Beuningen!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions