Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line aanbiedingen

M Line is al jaren één van de populairste merken op het gebied van bedden, boxsprings en matrassen. Bij dit relatief jonge, maar daardoor zeer moderne, merk draait het vooral om slaapcomfort. De verschillende producten zorgen voor comfort middels technieken die de druk op het lichaam verlagen, vocht en warmte reguleren en iedere slaappositie op een juiste manier kunnen ondersteunen. Daarbij wordt vooral vertrouwd op een van de vele moderne Slow Motion-matrassen, maar ook de bedden en boxsprings kennen veel hedendaagse trucjes. Denk aan de mogelijkheid om het bed aan te passen om bijvoorbeeld uw rug of benen beter te ondersteunen, maar vergeet ook de stijlvolle designs niet. Uiteindelijk draait het bij M Line vooral om slaapcomfort, zodat u iedere ochtend weer vol energie aan de ontbijttafel zit. Bij Maassen van den Brink te Beuningen hebben we verschillende M Line aanbiedingen die u wellicht een voordelig bed of matras kunnen opleveren. Kom dus snel eens langs!

M Line matrassen

Dat goede nachtrust van groot belang is, snapt men bij M Line maar al te goed. Dat betekent dat u op een matras van M Line altijd fijn, diep en ongestoord zal slapen. Speciale eisen? Ook dan bent u bij M Line aan het juist adres. Denk aan rugklachten of problemen met nachtelijke vochtregulatie. M Line aanbiedingen op het gebied van matrassen beschikken over hedendaagse technieken die al uw zorgen uit handen nemen. Voortaan slaapt u zonder zorgen in de positie die u fijn vindt, in plaats van in de positie die u de minste last bezorgt.

Voordelige M Line producten

Bij Maassen van den Brink in Beuningen beschikken we over een breed assortiment aan M Line aanbiedingen, waartussen altijd enkele aantrekkelijke aanbiedingen te vinden zijn. Door samen te kijken naar uw wensen, weet u na een bezoek aan Maassen van den Brink altijd zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Daardoor hoeft u zich voortaan geen zorgen meer te maken over uw nachtrust!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions