Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex aanbiedingen

Meer dan 40 procent van de Nederlanders slaapt slecht, maar slechts 15 procent is zich hiervan bewust. Een groot deel gebruikt slaapmiddelen, terwijl een ander bed vaak de oplossing is. Mocht u dit herkennen, probeer het dan zelf eens uit en bekijk de mogelijkheden van Swissflex bedden. Een bed is verkrijgbaar in ontelbaar veel verschillende soorten en maten. Hiertoe behoort niet alleen een goed matras, maar ook een fijn kussen, deken en lattenbodem. Swissflex bedden behoren tot het topsegment en passen zich perfect aan aan alle bewegingen tijdens uw slaap. Op zoek naar een nieuw bed? Dan zijn Swissflex aanbiedingen ideaal!

Merkinformatie

Al 60 jaar staat Swissflex garant voor intelligente bedsystemen. Hierbij komen Zwitserse vakmanschap, technische kennis en passie voor innovatie samen. Swissflex weet dat een goed bed alleen heerlijk ligt als matras en lattenbodem exact op elkaar zijn afgestemd. Zo worden gevoelige delen van het lichaam ontlast en, waar nodig, optimaal ondersteund. Een matras en bed kan in de kosten gaan lopen. Om er zeker van te zijn dat u niet teveel betaalt en toch een comfortabele nachtrust heeft, geniet u bij Maassen van den Brink van diverse Swissflex aanbiedingen.

Advies over Swissflex bedden bij Maassen van den Brink

Swissflex aanbiedingen vindt u volop bij Maassen van den Brink, uw slaapspecialist in de regio Beuningen. U kunt de verschillende slaapsystemen zelf uitproberen in onze showroom, advies vragen aan één van onze specialisten en kijken welke slaapoplossing voor u de beste keuze is. Wij weten als geen ander dat slapen voor iedereen anders is. Wij kunnen dan ook een bed op maat voor u realiseren. Op deze manier weet u zeker dat uw bed geheel is afgestemd op uw wensen en lichaamsvorm. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en slaap als een roosje!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions