Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex lattenbodem

Het geheim van een goed bed schuilt vaak onder het matras: de lattenbodem is in de meeste gevallen de werkelijke ster. Een Swissflex lattenbodem van tegenwoordig maakt gebruikt van de modernste technologieën om ervoor te zorgen dat u een heerlijke nachtrust tegemoet ziet. Bovendien zijn de lattenbodems van Swissflex ontwikkeld met het oog op duurzaamheid, waardoor u nog lang zult profiteren van deze beddenbasis. Naast duurzaamheid draait het bij de moderne Swissflex lattenbodem vooral om ergonomie. Door jarenlang te blijven innoveren en te vertrouwen op een combinatie van gevestigde en vernieuwende technieken, past de Swissflex lattenbodem zich vandaag de dag aan iedere slaaphouding aan.

Of u nu het liefst op uw rug, buik of zij ligt, met een Swissflex lattenbodem komt u in iedere positie tot rust. Bovendien kunnen we u bij Maassen van den Brink te Beuningen uitstekend helpen als u op zoek bent naar een specifieke grootte, of juist compleet iets anders zoekt in een lattenbodem. Samen vinden wij de Swissflex lattenbodem die exact aansluit op uw wensen!

Moderne lattenbodem van Swissflex

Dat Swissflex al meer dan 60 jaar meedraait in de top van de beddenindustrie, geeft wel aan dat het merk niet bang is voor innovatie, maar ook durft vast te houden aan traditionele kernwaarden. Daar profiteren ook de lattenbodems van dit hoogwaardige merk van. Zo zorgen moderne innovaties ervoor dat het niet langer uitmaakt hoe u ’s nachts ligt en dat de lattenbodem zelfs aan de uiteinden nog voor perfecte ondersteuning zorgt. Deze moderne innovaties hebben inmiddels al verschillende prijzen binnengesleept en worden ook erg gewaardeerd door consumenten zelf. Dat merken we bij Maassen van den Brink in Beuningen ook nog dagelijks, aangezien de Swissflex lattenbodems enorm in trek zijn. Mocht u toch geen keuze kunnen maken, dan assisteren we u ook graag in uw zoektocht naar een geschikte Swissflex lattenbodem.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions