Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex matrassen

Terwijl we slapen, laden we ons weer op voor de dag die komen gaat. Niet gek dus dat we het al snel merken wanneer een nacht niet goed is bevallen. We hebben minder energie en er spelen veel sneller kleine irritaties op. Om iedere dag goed uitgerust te beginnen, is het belangrijk om een matras van hoge kwaliteit aan te schaffen, dat bovendien aan uw persoonlijke behoeften voldoet. Swissflex matrassen zijn al jaren een populaire keuze voor eenieder die veel verwacht van zijn of haar nachtrust. Dat mag ook wel, want sinds de oprichting van het merk in 1949 vertrouwt men bij Swissflex op een combinatie van traditioneel handwerk en moderne machines. Bij Maassen van den Brink in Beuningen vindt u een grote collectie Swissflex matrassen die zich richten op duurzaamheid, comfort, ondersteuning, drukverdeling, ademend vermogen of een combinatie van deze elementen.

Vertrouwd merk Swissflex

Dat u op de matrassen van Swissflex kunt vertrouwen, is inmiddels wel zeker. Na meer dan 60 jaar behoort Swissflex nog steeds tot de beste matrassenmerken en daar profiteert u van. Klassieke ontwikkelprocessen en moderne innovaties staan aan de basis van de Swissflex matrassen van vandaag de dag en dat zorgt momenteel al in veel slaapkamers voor de ultieme nachtrust. Of u nu behoefte heeft aan speciale ondersteuning, bijvoorbeeld als u nek- of rugklachten heeft, of juist op zoek bent naar een matras dat ademt, er bestaat zonder twijfel een Swissflex matras dat op uw wensen aansluit. Bovendien wordt ieder Swissflex matras met de grootste zorg ontwikkeld en bent u er dus zeker van dat u jaren ongestoord kunt blijven dromen.

Swissflex bij Maassen van den Brink

Al een tijd op zoek naar Swissflex matrassen, maar zonder resultaat? Zoek niet verder, want bij Maassen van den Brink vindt u ongetwijfeld het Swissflex matras waar u al jaren naar verlangt. Voortaan geniet u weer van uw nachtrust!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions