Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Swissflex outlet

Comfortabele matrassen zijn uiteraard een must voor een goede nachtrust. Een matras is op zijn best als deze niet ouder is dan 10 jaar. Dit betekent dat matrassen na 30.000 slaapuren toe zijn aan vervanging. Merkt u dat uw matras uw slaap niet bevordert en het ligcomfort niet optimaal is? Grote kans dat u niet voldoende uitrust en daarmee ook overdag niet de benodigde energie heeft. Gelukkig bieden Swissflex matrassen hier de uitkomst. Door een goede ventilatie, optimale ondersteuning en drukverlichting bent u vanaf nu zeker van een heerlijke nachtrust. Maassen van den Brink helpt u graag bij de aanschaf van een of meerdere matrassen in de Swissflex outlet. Probeer het geheel vrijblijvend uit en slaap voortaan als een roos!

Topkwaliteit matrassen

Swissflex is een van de eerste merken in de matrassenbranche die zich met de productgroep matrassen bezighoudt. Al sinds 1949 ontwikkelt Swissflex matrassen van hoogwaardige kwaliteit. U bent verzekerd van goede ondersteuning tijdens het slapen, doordat de matrassen zich naar het lichaam vormen. Als u weet wat uw favoriete slaaphouding is, dan kunt u hier zelfs uw matras en kussen op aanpassen. Ook niet geheel onbelangrijk is de drukverlagende werking en de goede ventilatie die Swissflex matrassen bieden. Het merk test en optimaliseert haar producten continu, waardoor de matrassen van topkwaliteit zijn. Geniet jarenlang van Swissflex matrassen en investeer in een duurzaam product in de Swissflex outlet.

Dé slaapspecialist in de regio

Het vinden van het perfecte matras is geen gemakkelijke opgave. Informeer daarom vooral bij de specialist. In de regio Beuningen - Nijmegen - Wijchen is dat zonder twijfel Maassen van den Brink. In de showroom in Beuningen test u de verschillende Swissflex matrassen zelf uit. Neem voorafgaand alvast een kijkje op de website www.beuningen.maassenvandenbrink.nl.

Of maak een afspraak en laat u adviseren over een matras op maat van de Swissflex outlet.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions