Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Brinkhaus

Brinkhaus is de meest vooraanstaande leverancier van Dekbedden in de Wereld. Deze positie heeft Brinkhaus gerealiseerd door vanaf haar ontstaan in 1847 te streven naar het produceren van de beste producten die er gemaakt kunnen worden. De dekbedden van Brinkhaus worden ontwikkeld en geproduceerd op vakkundige wijze en daarbij wordt de natuur nooit uit het oog verloren. Brinkhaus heeft een zeer uitgebreid programma dekbedden maar is bekend door zijn exclusieve programma donzen dekbedden.

 

De eigenschappen van een Brinkhaus dekbed:

                                  

Brinkhaus hoofdkussen

Brinkhaus biedt U ook een ruim assortiment hoofdkussens. Een goed hoofdkussen is het begin van een goede nachtrust .

Dons en Veren hoofdkussens

Ganzen en eenden krijgen van de natuur een bescherming mee tegen de strenge wintertemperaturen. Dit dankzij de isolerende werking van Dons. Daarnaast is dons licht om het vliegen zo eenvoudig mogelijk te maken. Dons heeft de unieke eigenschap dat het over veel veerkracht beschikt en daarnaast in staat is om zich naar het lichaam te vormen. Voor het gebruik in kussens is de isolerende werking minder van belang. Daarom wordt vaak gebruik gemaakt van mengsels. In de praktijk is er een enorm kwaliteitsverschil in Dons. Brinkhaus werkt alleen met de beste kwaliteiten dons. Het grootste deel van het dons komt uit Polen en voldoet aan kwaliteitslabel 1.

100% zuiver scheerwol

Een 100% zuiver scheerwol kussen is voornamelijk geschikt voor mensen die graag op een iets steviger kussen slapen of allergisch zijn voor veren en dons.

Polyester staafjes

Deze vulling is bij uitstek geschikt voor allergie patienten. De vulling is gemaakt van 100% CFK vrije polyetherstaafjes en is wasbaar op 100 graden. De vulling voelt zacht aan, maar geeft voldoende steun.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions