Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Carpe Diem Premium Store bij Maassen van den Brink Beuningen

Carpe Diem premium store Maassen van den Brink Beuningen

Carpe Diem Beds of Sweden brengt luxe in het slapen door nieuw gepatenteerd veersysteem

Carpe Diem Beds of Sweden lanceert een gepatenteerd pocketveersysteem, CSP-systeem. Dit is een nieuwe manier van ontwikkelen met betrekking tot het comfort van bedden en drukverlichting, en door middel van gepatenteerde technologie. Carpe Diem beds of Sweden combineert passie voor slaap en design met een voortreffelijk comfort en ambachtelijk handwerk. Naast het CSP-systeem onderscheid Carpe Diem beds zich in de toepassing van hoogwaardige, natuurlijke materialen en in design. Elke boxspring is handgemaakt. Door innovatieve techniek en verleidelijk design te combineren met ultiem comfort en een bewuste prijs-kwaliteitverhouding, streeft Carpe Diem Beds of Sweden de gevestigde merken inmiddels ruimschoots voorbij. In Zweden is Carpe Diem de absolute nummer één in het exclusieve boxspringsegment. Ook in de Benelux is Carpe Diem hard op weg om nummer één te worden in het topsegment van de boxspringmarkt.

Het gevoel van luxe, door ambachtelijke technologie. Onafhankelijke tests bevestigen verhoogde drukverlichting.

Carpe Diem Beds CS Pocket is gebouwd op een manier waarbij de afdeklaag van natuurlatex geïntegreerd wordt in de pocketveren. Hierdoor kunnen de veren onafhankelijker werken met het lichaam en rust de topmatras rechtstreek op de individuele veren. Het verschil, in vergelijking met traditioneel gebouwde bedden die latex, watten of paardenhaar op de veren gebruiken, is verbluffend. Carpe Diem beds heeft zich niet alleen op eigen gevoel vertrouwd, maar heeft ook het Zweedse testinstituut Swerea opdracht gegeven om het product grondig te testen. Bij het vergelijken van de oude en nieuwe generatie Carpe Diem bedden vonden zij een verbetering van de drukverlichting van wel 15%.

Carpe Diem Store Beuningen

Wij kunnen met trots zeggen dat wij dè Carpe Diem Store zijn in Beuningen en omgeving van Nijmegen.
Klik op onderstaande items voor de collectie van Carpe Diem;

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions