Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Boxspring merken met ieder hun voordeel

De boxspring is vandaag de dag ontzettend populair. Vandaar ook dat we bij Maassen van den Brink Beuningen beschikken over een zeer breed assortiment met boxsprings van verscheidene merken. Verschillende boxspring merken zijn erg welkom, want iedereen zoekt iets anders in een boxspring. Dat kan optimale ondersteuning zijn, maar ook drukverlaging of ventilatie. Last van rug- of nekproblemen? Ook dan zijn er boxsprings die u daarvoor de perfecte oplossing bieden. Uiteindelijk moeten alle boxspring merken u een prettige en langdurige nachtrust bezorgen. Design komt daarna pas, maar is voor velen bijna net zo belangrijk. Een boxspring moet natuurlijk wel in uw slaapkamer passen. Gelukkig komt dat met het aanbod van Maassen van den Brink Beuningen helemaal goed.
 

Boxsprings van uiteenlopende merken

Ieder merk focust zich op iets anders, waardoor geen enkel merk het juiste is voor iedereen. Bij Maassen van den Brink Beuningen hebben we de volgende boxspring merken in ons assortiment:
• Carpe Diem
• Kuperus
• M Line
• Norma
• Nxtday
• Perzona
• Treca
 
Ook binnen deze merken bestaat er nog veel verschil, tevens in prijs. Velen denken dat boxsprings per definitie duur zijn, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. In onze winkel vindt u dan ook boxsprings in verschillende prijsklassen, waardoor iedereen voortaan van de vele voordelen van een boxspring kan genieten.
 

Boxsprings bij Maassen van den Brink Beuningen

Een boxspring is heerlijk en door het brede aanbod van Maassen van den Brink Beuningen sluit er altijd een variant op uw slaapkamer aan. Verschillende groottes, diktes, voordelen en prijsklassen zijn terug te vinden in onze winkel. Kom dus gerust een kijkje nemen en plof even neer op een boxspring van een merk naar keuze. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Ook dan helpen we u graag met uw zoektocht. Uiteindelijk is er namelijk een boxspring te vinden voor iedereen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions