Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

De nieuwste collectie Carpe Diem boxsprings

Slaapcomfort en design gaan goed samen, bewijst Carpe Diem. De hoogwaardige boxsprings zorgen niet alleen voor een goede nachtrust, de bedden zijn ook een prachtig meubelstuk voor in uw slaapkamer!

malo carpe diem boxspringCarpe Diem Malö

Het maakt niet uit hoe u ligt, de Malö volgt uw bewegingen! Het volgzame pocketveersysteem en ons gepatenteerde drukverlagende bodemsegment tasten de contouren van uw lichaam af en vormen zich naar de wijze waarop u ligt. De Malö heeft bovendien een extra hoog veersysteem, wat u bijna hetzelfde gevoel geeft als een continentaal bed – het gevoel van gewichtsloosheid.

De fraaie Exclusive topmatras met een zomerzijde gevuld met de best kwaliteit katoen en een winterzijde gevuld met Nieuw- Zeelandse wol, vormt de bekroning van uw Malö. In dit bed kunt u werkelijk heerlijk slapen, nu en in de toekomst!

Carpe Diem Kornö

Kornö is de naam van dit prachtige bed met gescheiden veersystemen en dubbele matrassen. Door de extra veerdiepte geeft ook dit model het onbeschrijflijke gevoel van gewichtsloosheid. Net als al onze andere modellen is ook de Kornö uitgerust met ons gepatenteerde, drukverlagende bodemsegment, dat zich onder de pocketveren bevindt en zorgt voor het extreem hoge comfort.

Om het hele jaar door lekker te kunnen slapen heeft ook de Kornö een keerbare topmatras met een met Nieuw- Zeelandse wol gevulde winterzijd  en een met katoen gevulde zomerzijde. Heerlijk warm en comfortabel in de winter, koel en behaaglijk in de zomer. Het bed is niet alleen ontworpen om lekker in te slapen maar ook met het oog op design. Als u kiest voor de Kornö, kiest u in alle opzichten voor een fantastisch bed, een bed dat niet alleen goed en comfortabel is maar ook erg mooi.

Carpe Diem Härmanö

Härmanö is de naam van een heerlijke continentaal bed met gescheiden veersystemen en dubbele matrassen. Door de extra veerdiepte ontstaat een fantastisch gevoel van gewichtloosheid. Het bed is ook uitgerust met het Carpe Diem gepatenteerde, traagelastische bodemsegment dat zich onder het veersysteem van de matras bevindt; de basis voor een uitmuntend slaapcomfort.

Om te zorgen dat uw bed ongeacht het jaargetijde steeds even comfortabel is, heeft de Härmanö een keerbare topmatras met een zomer- en een winterzijde. De zomerzijde is gevuld met katoen, de winterzijde met wol. De Härmanö is bekleed met een nieuwe slijtvaste grijze stof en wordt gesierd door de exclusieve metalen poten Segel.

Carpe Diem Sandö

De Sandö is een werkelijk schitterend continentaal bed met maar liefst drie samenwerkende veersystemen, voor een nog betere nachtrust en levenskwaliteit. De dubbele pocketveersystemen in het' middendeel zorgen voor sublieme ondersteuning van de uitstekende delen van uw lichaam, zoals uw schouders, heupen en zitvlak.

Door de combinatie van de veersystemen en de veerdiepte ontstaat er een gevoel van gewichtsloosheid dat u zelf moet ervaren om te kunnen geloven. Naast het fantastische ligcomfort is het design van de Sandö oogstrelend. Op de Champagne-bedpoten, van gedraaid aluminium is de Sandö niet alleen een aanwinst voor u, maar ook voor uw slaapkamer!

Carpe Diem Marstrand

De elektrisch verstelbare Marstrand is niet alleen mooi maar ook slim, met onder meer een traploos instelbare lendensteun voor extra steun als u bijvoorbeeld in bed zit. U bedient alle functies eenvoudig vanuit bed met de draadloze afstandbediening.

Net als de andere modellen geeft de Marstrand u gelijk het gevoel van luxe, zodra u het bed ziet, en als je er dan in ligt… ultiem comfort. Iedereen voelt zich de koning te rijk met dit modern uitgevoerde, zeer comfortabele bed. Een lust voor het oog, met de speciaal door Pelle Vävare ontworpen stoffen en niet te vergeten, een weldaad voor het lichaam! Met de Marstrand geniet je nog meer van het leven.

Carpe Diem Saltö

In de Saltö zitten alle beproefde technische snufjes die onze bedden zo comfortabel maken en, buiten dat, een dubbel pocketveersysteem voor de best denkbare steun en drukverlaging.

De Saltö is elektrisch verstelbaar, zo kunt u het bed geheel naar uw eigen wensen instellen. Het bed volgt uw bewegingen zonder dat u er erg in heeft, het enige dat u voelt is het ultieme comfort. Bij de ontwikkeling van de Saltö hebben wij er naar gestreefd niet alleen een uiterst comfortabel verstelbaar bed te maken maar ook het veiligste verstelbare bed op de markt te brengen. De Saltö biedt ontspanning voor het hele gezin! In de basisuitvoering is de afstandbediening niet draadloos, maar desgewenst is ook een draadloze bediening verkrijgbaar.

Carpe Diem Vinga

Vinga is de naam van het nieuwe elektrisch verstelbare bed van Carpe Diem. Net als het vuurtoreneiland circa 10 zeemijlen van het centrum van Göteborg, is de vorm van het bed net zo uniek als het legendarische eilandje daar waar de Noordzee begint.

De uitgebreide beweeglijkheid van het bed biedt nieuwe mogelijkheden. Nieuwe vormen gericht op uw welbevinden en comfort, met ontspanning en functionaliteit in het achterhoofd. Vinga is tevens voorzien van vibratiemassage, een lendensteun voor optimaal zitcomfort en een behaaglijke nachtverlichting die u desgewenst kunt aandoen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions