Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Carpe Diem bedden

Om optimaal te kunnen genieten van de dag, is voldoende energie noodzakelijk. En een goede nachtrust is daarvoor een belangrijke voorwaarde. Het is dus logisch dat een bed van topkwaliteit bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Bedden zijn er in verschillende soorten, maten en merken. Bent u op zoek naar een bed van goede kwaliteit, ga dan eens op zoek naar Carpe Diem bedden. Slapen in luxe, genietend van de drukverlagende eigenschappen van het bed: dat zorgt voor zorgeloze nachten. Bij Maassen van den Brink Beuningen bent u aan het juiste adres voor het vinden van het juiste bed!

Bedden van Carpe Diem

Het merk Carpe Diem heet voluit Carpe Diem Beds of Sweden. Dit Zweedse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van luxe slaapsystemen, die ervoor zorgen dat u optimaal van elke dag kunt genieten. Daar komt ook de bedrijfsnaam vandaan: “Carpe Diem” betekent “pluk de dag”. Bedden van Carpe Diem zorgen voor alle voorwaarden om te kunnen genieten van een goede nachtrust: een drukverlagende werking en ongekend comfort. Alle Carpe Diem bedden zijn uitgerust met een systeem dat de lichaamscontouren volgt, zodat u tijdens het slapen optimaal wordt ondersteund. Zo stapt u fris en fruitig uit bed, elke ochtend weer.

Een onderscheidend kenmerk van Carpe Diem bedden, is het gepatenteerde veersysteem. Dit CSP pocketveersysteem zorgt voor drukverlichting en uitstekende veerkracht. De Carpe Diem bedden zijn met zorg handgemaakt en in design uitgevoerd. Het merk verovert dan ook in rap tempo een plaatsje in het topsegment van bedden.

Carpe Diem bij Maassen van den Brink Beuningen

Een goed bed koopt u bij een échte slaapspecialist, zoals Maassen van den Brink Beuningen. Zoals de bedrijfsnaam al verraadt, is de showroom gevestigd in Beuningen, wat gelegen is in de regio Nijmegen – Wijchen. Maassen van den Brink Beuningen biedt Carpe Diem bedden van topkwaliteit, maar ook advies en service van het hoogste niveau. Want een goede keuze maakt u immers op basis van kloppende, persoonlijke informatie. U bent daarom van harte welkom voor een kennismaking met onze specialisten en onze producten.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions