Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Carpe Diem bedden met gepatenteerd pocketveersysteem

Carpe Diem is een beddenmerk uit Zweden, dat al vele jaren exclusieve boxsprings aanbiedt tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Dat Carpe Diem bedden in de smaak vallen, is duidelijk, aangezien het de grootste speler is in het Zweedse boxspringsegment. Ook in Nederland kunnen we daar nu van meeprofiteren, want Carpe Diem bedden zijn nu ook hier verkrijgbaar, onder andere bij Maassen van den Brink Beuningen. De boxsprings van Carpe Diem beschikken onder over een gepatenteerd pocketveersysteem, dat werkelijk wonderen doet voor uw nachtrust. Kom dus eens langs onze winkel in Beuningen om zelf te ervaren hoe deze hoogwaardige Carpe Diem bedden nou echt aanvoelen.
 

Exclusieve voordelen van Carpe Diem

Het CSP-systeem, het gepatenteerde veersysteem dat alle Carpe Diem bedden tegenwoordig bevatten, verlicht de druk op het lichaam en laat u daardoor nog dieper slapen. Zo komt u iedere nacht weer optimaal tot rust, zodat u de volgende dag weer vol energie opstaat. Daarnaast wordt ieder bed van Carpe Diem met de hand gemaakt en gebruikt men uitsluitend natuurlijke materialen. Handwerk zorgt vaak voor een aanzienlijk hogere prijs, maar in het geval van Carpe Diem is dat niet zo. Het merk hecht veel waarde aan een rechtvaardige prijs-kwaliteitverhouding, waardoor u de boxsprings van dit Zweedse merk voor zeer aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen.
 

Carpe Diem bij Maassen van den Brink Beuningen

Ook de bedden van Carpe Diem vindt u bij Maassen van den Brink Beuningen. In onze winkel kunt u bovendien eigenhandig testen hoe deze Zweedse boxsprings liggen en kunt u kiezen uit de vele designs. Het merk houdt het namelijk niet uitsluitend bij alle technische innovaties en het karakteristieke handwerk, maar zet tevens in op hippe en stijlvolle designs. Zo past er een Carpe Diem bed in iedere slaapkamer, dus kom snel uw model uitzoeken bij Maassen van den Brink Beuningen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions