Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Carpe Diem topmatrassen en accessoires

Carpe Diem levert drie soorten topmatrassen, allemaal voorzien van het keurmerk Svanen. De topmatrassen zijn gevuld met natuurlijke materialen  zorgvuldig gekozen met het oog op kwaliteit, comfort en het milieu.  De talalay-latex in de topmatrassen van Carpe Diem is voorzien van het Oko- Tex keurmerk.

Het Carpe Diem assortiment bevat drie verschillende top matrassen, die allemaal bevatten een natuurlijk materiaal vullen. Verder wordt de Luxe topmatras gevuld met puur natuurlijke materialen, allemaal zorgvuldig geselecteerd met kwaliteit, comfort en het milieu in het achterhoofd. De Talalay latex gebruikt in onze top matrassen is Oeko-Tex ® goedgekeurd.

LUXURY

De Luxury topmatras is gevuld met Talalay latex en afgedekt aan de ene zijde met zachte katoen aan de andere zijde met fijne wol. Op deze manier heeft de topper een zomer en een winterzijde. Hoogte: 9 cm.

PREMIUM

Top matras Premium heeft een kern van Tala lay latex afgedekt met een vezel vulling.

Deze topmatras wordt geleverd met een wasbare tijk. Hoogte: 7 cm (2.8 ").

PRESTIGE

Topmatras Prestige is een zeer flexibel model gevuld met natuurlijk latex, en is voorzien van een afneembare stretchstof hoes, wasbaar op 60 ° C Hoogte: 5 cm 
 

luxurypremiumprestige

 

Carpe Diem Bedpoten

Aangezien de bedden van Carpe Diem jarenlang meegaan, wilt u misschien wel eens wat anders. Met de verschillende bedpoten kunt u op eenvoudige wijze de uitstraling van uw bed en slaapkamer aanpassen, zonder dat u uw heerlijke bed hoeft op te geven. Alle bedpoten zijn verkrijgbaar in 13, 17 en 23 cm. De beuken poten zijn ook verkrijgbaar in een hoogte van 30 cm. De aluminiumpoten Champagne en Segel zijn verkrijgbaar in 13 en 17 cm en de Mahonie-poot Retro is 17 cm hoog.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions