Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken
Kuperus Alexia
Kuperus Capita
Kuperus Malmö
Kuperus Sont

Kuperus bedden

Binnen onze collectie hebben wij voor u gekozen voor Kuperus. De beden uit de Kuperus collectie zorgen ervoor dat u ontspannen gaat slapen, zo wordt u iedere dag lekker uitgerust wakker.

Kuperus kan u dit bieden doordat zij uw bed met de hand op maat maken. Hiervoor worden uitsluitend natuurlijke materialen gebruikt.

Nederlands fabricaat

De bedden van Kuperus zijn echt Nederlands fabricaat, de fabriek is sinds de start van het bedrijf in 1905 gevestigd in Almelo.

Vakmanschap

De vakkundige medewerkers van Kuperus kunt u met recht ambachtslieden noemen. Het vakmanschap wordt van generatie op generatie overgedragen binnen de fabriek. Zo zorgen leermeesters ervoor dat leerlingen geschoold worden in houtbewerking, metaalbewerking, textiel verwerking en stofferen.

Maatwerk

Het bieden van maatwerk staat aan de basis van de bedden van Kuperus. Hierdoor kunt u dus kiezen voor maatwerk in de maatvoering, een afwijkende stof of een andere samenstelling van uw matras of bed. Kuperus kan vrijwel alles voor u naar wens aanpassen.

Beste materialen

Voor het samenstellen van de collectie heeft Kuperus gekozen voor de allerbeste materialen. Door gebruik te maken van zorgvuldig geselecteerde leveranciers wordt de kwaliteit gewaarborgd. Veel van deze leveranciers werken al decennia lang samen met Kuperus. Samen met deze leveranciers worden de beste materialen gekozen voor een specifieke toepassing. Deze worden vervolgens door de vakmensen van Kuperus in de bedden verwerkt.

Hofleverancier

Door jarenlang bevlogen mooie en goede bedden te maken mag Kuperus sinds 2005 zich bij Koninklijke beschikking Hofleverancier noemen. Dit is een kroon op het werk van alle medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor de bedden van Kuperus.

Scandinavisch slapen

Wanneer u wilt gaan voor Scandinavisch slapen behoort dit ook tot de mogelijkheden bij Kuperus boxsprings. Het Scandinavisch slapen onderscheidt zich van alle andere slaapsystemen. Dit heeft niet alleen een optisch verschil, maar komt ook vooral door het hoge niveau van comfort en de uitstekende ergonomische kwaliteiten. Door het gebruik van de beste natuurlijke materialen en het vakmanschap sinds 1905 wordt uw nachtrust voor vele jaren gewaarborgd. Wanneer u kiest voor een slaapsysteem van Kuperus, maakt u een gezonde investering voor de lange termijn.

Boxspringmodellen:

Alexia                   Ariane                  Malmö

Oslo                      Skeldic                  Falun

Sont

 

Matrassen:

Kuperus aangemeten matras

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions