Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Kuperus aangemeten matras ook bij u aan huis!

Kiest U voor een aangemeten matras van Kuperus! Dan komen wij ook bij U aan huis.

Met deze nieuwe service van Maassen van den Brink Beuningen kunt U thuis in alle rust op Uw bestaande bodem een nieuwe Kuperus aangemeten matras uitzoeken. Wij bepalen samen met U, luisterend naar uw behoeften en wensen wat de juiste samenstelling van uw matras zou moeten zijn.

Hoe werkt Het?

U wilt graag een nieuwe pocketverings matras ,maar heeft last van schouder,(onder)rug of heup klachten en wilt een matras die rekening houdt met U! Dan komen wij met een proefmatras waarbij alle zone,s uitneembaar en verwisselbaar zijn naar u thuis. Samen met U kiezen wij voor een samenstelling van het verenpakket dat bij U past.

Niks geen harde heup of schouder zones meer maar een heerlijke comfortabele matras afgedekt met natuurlijk latex en lamswol. Vervolgens wordt deze matras met de handgemaakt volgens U wensen en samenstelling.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn een Kuperus aangemeten matras kost slechts € 1495,00 in de maat 90x200. Na ca. 4-6 weken bezorgen wij U de matras en nemen U oude gratis mee!

Blijf niet sukkelen met een te harde of te zachte matras. Kies voor een Kuperus Aangemeten matras want een persoonlijk slaapadvies is niet duurder maar wel beter!

Maak nu nog een afspraak 026-6753759 Dick&Elske Maassen van den Brink

 

Wat houdt Kuperus Aangemeten Matrassen precies in

Wordt u ‘s nachts wakker omdat u niet lekker ligt of omdat u pijnpunten voelt? Voelt u zich niet echt lekker uitgeslapen, al heeft u voldoende uren gemaakt? Heeft u pijn in uw (onder)rug bij het opstaan. Dan is het misschien tijd voor een Kuperus Aangemeten Matras. Speciaal voor u op maat gemaakt.

Uw gepersonaliseerde matras is echt een investe­ring in de kwaliteit van uw nachtrust. Na een goede nacht staat u ‘s ochtends fit en uitgerust op. Klaar om de uitdagingen van een nieuwe dag aan te gaan. Neem daarom de tijd om tot de beste keuze te komen voor een nieuwe ­matras, uw individuele ­matras. Want u bent uniek en u verdient de matras die het beste bij u past. Slaapspecialist Maassen van den Brink helpt u daarbij.  Slaaphouding, ­lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren bepalen op welke plaats u wat dieper weg wilt zakken in de ­matras. Of juist andersom, op welke plaats u wat meer ondersteu­ning nodig heeft. Dick en Elske Maassen van den Brink ­lichten u voor en laten u de ­verschillen ervaren om zó tot de beste keuze te komen.

De matrassen van Kuperus zijn handgemaakt van natuurlijke materialen. Daardoor zijn ze helemaal op maat te maken. Wij; de Slaapspeciaslist bepalen samen met de klant wat de meest optimale matras is. Er wordt gekeken naar uw favoriete slaaphouding ligt u het liefst op uw rug, uw zij of buik - uw lichaamsbouw en uw persoonlijke voorkeuren. Op welke plaats heeft u wat meer ondersteuning nodig? Of waar wilt u juist liever wat dieper in het matras wegzakken? Zo creëren we de voor u optimale lichaamsondersteuning. U kunt bij ons in de showroom zelf de verschillen ervaren voor de beste keuze.

Klik hier voor de demonstratiefilm "Kuperus aangemeten matrassen".

Pocketvering

De Kuperus Aangemeten Matrassen is een pocketveermatras verend van kant tot kant. Elke pocket wordt individueel gemaakt van thermisch gehard staal. Door verschillende staaldraaddiktes toe te passen in de veren, kunnen we het matras helemaal op maat maken. Hoe dikker de draad hoe stugger de veer. Over de veren komt een comfortabele afdekking van 100% natuurlatex. Zo’n matras is echt een investering in de kwaliteit van uw nachtrust en uw gezondheid.

Waarom Kuperus Aangemeten matrassen

NU Limited Edition boxspring Skeldic alleen bij Slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen

Deze electrisch verstelbare boxspring nu met Kuperus aangemeten matras en Latex topper afgedekt met katoen en wol. Deze boxspring is uit te breiden met elk gewenst hoofbord uit de Kuperus collectie. De stof keuze van Kuperus is enorm. Uw bed kunt u laten uitvoeren in elk door u gewenste stof. Zo wordt Uw aangementen bed nog persoonlijker.

Kuperus topmatrassen

Om het Scandinavisch slaapsysteem compleet te maken zijn er de Kuperus topmatrassen. Ook deze topmatrassen bestaan uiteraard alleen uit de beste natuurlijke materialen zoals zuivere nieuwe scheerwol, hoogwaardig gekaarde katoen en een kern van natuurlatex of speciaal behandeld zuiver paardenhaar.

Het topmatras zet de puntjes op de i van het Kuperus slaapsysteem en bepaalt voor een belangrijk deel het niet te evenaren gevoel van behaaglijkheid en comfort dat u alleen met dit slaapsysteem ervaart.

 

Klik op onderstaande afbeelding voor de totale collectie topmatrassen

Slideshow Image 2
Slideshow Image 3

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions