Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Kuperus Topmatrassen

Om het Scandinavisch slaapsysteem compleet te maken zijn er de Kuperus topmatrassen. Ook deze topmatrassen bestaan uiteraard alleen uit de beste natuurlijke materialen zoals zuivere nieuwe scheerwol, hoogwaardig gekaarde katoen en een kern van natuurlatex of speciaal behandeld zuiver paardenhaar.

Het topmatras zet de puntjes op de i van het Kuperus slaapsysteem en bepaalt voor een belangrijk deel het niet te evenaren gevoel van behaaglijkheid en comfort dat u alleen met dit slaapsysteem ervaart.

Hammerfest

De kern van dit topmatras wordt aan beide zijden afgedekt met een dikke laag gekaarde katoen van maar liefst 1080 gram per m2. Voor de hoes is een luxe stretch stof gebruikt die is gestept met 350 gram zuiver scheerwol per m2. De combinatie van deze 100% natuurlijke materialen zorgt voor een optimale afvoer van lichaamsvocht.

Trondheim

De kern van dit topmatras wordt aan beide zijden afgedekt met een dikke laag gekaarde katoen van maar liefst 1080 gram per m2.
Voor de hoes is een luxe stretch stof gebruikt die is gestept met 350 gram zuiver scheerwol per m2. De combinatie van deze 100% natuurlijke materialen zorgt voor een optimale afvoer van lichaamsvocht.

Göteborg

De kern van dit topmatras wordt aan beide zijden afgedekt met een dikke laag gekaarde katoen van maar liefst 1080 gram per m2. Voor de hoes is een luxe stretch stof gebruikt die is gestept met 350 gram zuiver scheerwol per m2.

De combinatie van deze 100% natuurlijke materialen zorgt voor een optimale afvoer van lichaamsvocht.

Uitvoeringen

De systemen Hamar, Narvik, Malmö en Oslo zijn leverbaar in 4 uitvoeringen; vlak, 2-motorig verstelbaar (Vip2) en 4-motorig verstelbaar (Vip4). Een Vip2 uitvoering heeft 2 motoren zodat rug en beendeel onafhankelijk van elkaar elektrisch versteld kunnen worden. Bij verstelling van het beengedeelte ontstaat een knieknik die zorgt voor een rustgevende ondersteuning. De Vip4 uitvoering heeft als extra een neksteun die uw hoofd ondersteund bij lezen en tv kijken. Bovendien kunnen bij deze uitvoering de neksteun en de knieknik onafhankelijk van het rug en beengedeelte versteld worden. Er kan gekozen worden tussen een afstandsbediening met kabel of infrarood afstandsbediening. Standaard worden alle beweegbare systemen geleverd met een gestoffeerde afstandsbedieninghouder.

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions