Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Lattoflex

De geschiedenis

In 1957 schreef het merk Latoflex geschiedenis met de uitvoering van de lattenbodem. Intussen is lattoflex blijven innoveren dit in samenwerking met ingenieurs en medische experts, met maar één doel: zorg dragen voor uw rug.

Waarom Lattoflex

Luister naar de signalen van uw rug

Uw rug vertelt u precies waar en wanneer hij extra steun kan gebruiken. want het leven is druk en ook de druk op uw ruggegraat is groot. Wat kun je daar nou aan doen? Met het slaapsysteem van Lattoflex krijgt uw rug de tijd en de ruimte om tot rust te komen. Zo komt u uitgerust uit bed en kunt u de volgende dag weer fris opstaan.

Gedurende de dag krijgen de tussenwervelschijven in uw rug het zwaar te verduren. Alleen door 's nachts de juiste slaaphouding aan te nemen, krijgen de tussenwervelschijven ook wel "schokdempers" genoemd de kans om te herstellen. Een slaapsysteem van Lattoflex is drukverlagend en biedt een ideale ventillatie en een optimale lichaams- en rugondersteuning. Zo helpt het slaapsysteem van Lattoflex u om rugklachten te voorkomen en te verhelpen en geeft u elke dag weer een fris en monter gevoel.

Lattoflex bedbodems

De Winx®X5 bodem van Lattoflex maakt  gebruik van honderden uiterst flexibele steunpunten die uw lichaam tijdens alle fasen van de slaap in de juiste anatomische ligpositie houden. De Winx®X5 vleugels op het ligvlak kunnen zich in 3 dimensies perfect aanpassen aan uw lichaam en garanderen u zo een gezonde nachtrust op een duurzaam slaapsysteem. De Winx®X5 bodem is verkrijgbaar in verschillende varianten; vlak, handmatig verstelbaar hoofdeinde, pneumatisch verstelbaar, 3 en 4 motorig. De Winx®X5 is één van de weinige bodems die ook de mogelijkheid heeft alleen het voeteneinde te verstellen.

 

Lattoflex Matrassen Geltex® inside

Perfecte drukverdeling

Maximale ventilatie

Optimale ondersteuning

De luchtdoorlatende open celstructuur van de nieuwe GELTEX® inside-technologie zorgen voor de juiste ventilatie, drukverdeling en ondersteuning die essentieel zijn voor een goede nachtrust. De Unieke mix van hoogelestisch gel en luchtdoorlatend High Resilience materiaal garandeert een perfecte drukverdeling. De revolutionaire opencelstructuur zorgt voor maximale ventilatie. Deze warmteregulerende eigenschap zorgt samen met de antibacteriële bescherming voor een aangenaam en hygiënisch slaapklimaat. Het gepantenteerde materiaal ondersteunt het lichaam optimaal dankzij zijn ongeëvenaarde elasticiteit. De Lattoflex Geltex inside Contour 3 en Contour 4 matras zijn in verschillende hardheden leverbaar. De extra zachte schouderzone bij de Contour 4 matras maakt deze matras uniek.

Lattoflex Contour 3

Geltex

Lattoflex Contour 4

Bedombouw

Naast bed bodems en matrassen biedt Lattoflex ook een gesoffeerd bedkader. Het gestoffeerde bedkader van lattoflex bezorgt een lattoflex slaapsysteem een eenvoudige en uiterst geraffineerde uitstraling. met of zonder hoofdbord en beschikbaar in verschillende modieuze stoffen, past u uw slaapkamer aan, aan uw eigen wensen en wordt slapen puur genieten.

 

    

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions