Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line

M Line Slow Motion 3, 4, 5, 6, 7 en 8 matras 2e voor de helft.

 

M Line

M Line Slow Motion VIM Line helpt u om het maximale uit uw nachtrust te halen. Door de voortreffelijke drukverlagende eigenschappen slaapt u dieper op een slaapsysteem van M Line. Bovendien kunt u gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en ontwaakt u fris dankzij de goede ventilatie. Ideaal om energiek voor de dag te komen! Dit is ook de belangrijkste reden dat topsporters voor M line kiezen. Zij komen iedere dag uitgerust en vol energie uit bed om de volgende dag weer optimaal te kunnen presteren. Dat wilt u toch ook. Bij Maassen van den Brink Beuningen kunt u het M line gevoel ervaren. De totale M line collectie ligt voor u klaar om uit te proberen. Beleef het gevoel van de topsporters

Unieke samenstelling

M Line matrassen hebben een unieke samenstelling. Ze zijn gemaakt van onder andere revolutionair visco-elastisch materiaal dat zich exact naar de contouren van uw lichaam vormt. Hierdoor profiteert u van een voortreffelijke drukverdeling, uitstekende ondersteuning en een goede ventilatie. Bovendien kunt u op een M Line matras eenvoudig draaien tijdens uw slaap. Zo haalt u het maximale uit de nacht.

Ook alle hoofdkussens van M Line zijn gemaakt van het revolutionaire visco-elastische materiaal. Hiermee neemt u gemakkelijk een ontspannen slaaphouding aan. Want als uw hoofd goed op het kussen rust, ontspannen ook uw nek en ruggenwervels. Niet voor niets slapen veel topsporters op een bed van M Line. Zij zijn ervan overtuigd dat M Line een betere prestatie bevordert. Een goede slaaphouding draagt tenslotte bij aan een sneller herstel van lichaam en geest.

M Line collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer produktinformatie.

 

mline bedbodem

M Line  matrassen

M Line Multi Motion bedodem

M Line boxspring

M Line kussens

 

M Line in de zorg

Een snel herstel is niet alleen in de sport essentieel, maar ook in de zorg. Een goede slaaphouding, bevorderd door de optimale drukverlaging van M Line, werkt preventief bij rug- en nekklachten en vermindert de kans op doorliggen. Vandaar dat ook zorgcentra, fysiotherapeuten en ziekenhuizen gebruikmaken van de matrassen en hoofdkussens van M Line.

Gegarandeerde zekerheid

Met de producten van M Line haalt u kwaliteit in huis. Alle producten worden met zorg vervaardigd en dankzij de uitvoerige testen door de gerenommeerde keuringsinstantie TÜV zijn de duurzaamheid en kwaliteit van de M Line producten gegarandeerd. Daarnaast is de complete M Line collectie LGA- en öko-tex-gecertificeerd. Dit betekent dat u maar liefst tien jaar garantie krijgt op de Slow Motion matrassen III, IV, V en VI. Daarnaast biedt M Line al jaren standaard een omruilgarantie van negentig dagen op haar matrassen, zodat u het comfort uitvoerig kunt testen.

Vele topsporters gingen u voor. Zij kozen voor M Line!

Het Lotto JUMBO wielerteam

Eva de Goede

Anouk Hoogendijk

Sep Vanmarcke

    

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions