Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line

 

 

Goed slapen begint met de juiste techniek!

"Goed slapen en kampioen worden begint met de juiste techniek. Maar slapen is voor mij meer dan techniek. Design en uitstraling vind ik minstens zo belangrijk. M line biedt u dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat u ook kiest, u weet (en voelt) dat het ook van binnen altijd goed zit."

 

De M line Boxspring, een geïntegreerd slaapsysteem

M line introduceert 3 boxsprings die zijn uitgerust met een hybride techniek, dezelfde techniek die u van de matrassen kent. Het resultaat? Een samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Comfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag.

 

Design aan de buitenkant

 

         

Techniek aan de binnenkant

 

         

 

Bij Maassen van den Brink Beuningen kunt u het M line gevoel ervaren. De totale M line collectie ligt voor u klaar om uit te proberen. Beleef het gevoel van het liggen en ervaar het design met het oog.

 

M Line collectie

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer produktinformatie.

 

M Line  matrassen

M Line Multi Motion bedodem

M Line boxspring

M Line kussens

 

Gegarandeerde zekerheid

Met de producten van M Line haalt u kwaliteit in huis. Alle producten worden met zorg vervaardigd en dankzij de uitvoerige testen door de gerenommeerde keuringsinstantie TÜV zijn de duurzaamheid en kwaliteit van de M Line producten gegarandeerd. Daarnaast is de complete M Line collectie LGA- en öko-tex-gecertificeerd. Dit betekent dat u maar liefst tien jaar garantie krijgt op de Slow Motion matrassen. Daarnaast biedt M Line al jaren standaard een omruilgarantie van negentig dagen op haar matrassen, zodat u het comfort uitvoerig kunt testen.

Vele topsporters gingen u voor. Zij kozen voor M Line!

Het Lotto JUMBO wielerteam

Eva de Goede

Anouk Hoogendijk

Sep Vanmarcke

    

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions