Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line Multi Motion verstelbaar

                                   

Omschrijving

De nieuwe Multi Motion I bedbodem. De Multi Motion I bedbodem blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires. De bodem biedt perfecte ondersteuning voor ieder type matras.

Elektrisch verstelbare uitvoering

De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard uitgerust met een extra nekverstelling, knieknik en een draadloze radiografische afstandsbediening. De unieke constructie maakt het mogelijk om de bodem te verstellen zonder draagarmen. Daarnaast zijn de motoren en de kabels volledig geïntegreerd in de bodem en daardoor niet zichtbaar.

Technische gegevens

Optioneel kan de Multi Motion worden uitgevoerd met een luxe massage-unit met radiografische afstandsbediening. Zo geniet u elke dag van een weldadige been-en rugmassage!

Hoofdbord

M Line heeft nu bij de Multi Motion bedbodem een bijpassend hoofdbord. Dit hoofdbord is verkrijgbaar in alle verschillende stoffen en kleuren waarin ook de M Line box verkrijgbaar is. De hoofdborden zijn leverbaar in een 1- of 2-persoons versie. De hoofdborden worden geleverd inclusief bevestiging.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions