Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line Box 1 vlak

De moderne vormgeving en hoogwaardige functionele eigenschappen van de M Line Box 1 staan garant voor vele jaren comfortabele nachtrust. De tijdloze vormgeving van de M Line Box 1 maakt de box zo bijzonder. Door het samenspel van een perfect matras en een goede box krijgt uw lichaam over het hele ligvlak de juiste ondersteuning.

Functionaliteit

De afwezigheid van een harde midden zone bij een tweepersoonsopstelling verhoogt zowel het slaapcomfort als de drukverlagende eigenschappen. Bovendien worden uw bewegingen onafhankelijk van elkaar opgevangen. Zo heeft uw partner minder last van uw bewegingen.

Comfort

De box wordt met de hand laag voor laag met zorg in elkaar gezet. Het binnenwerk bestaat uit pocketveren met 7 ergonomische comfortzones. Een multifuctioneel stalen frame zorgt voor een stevige basis. Het geheel is afgedekt met een 3 dimensionale structuur dat zorgt voor een goede ventilatie.

Design

De box is uit te breiden met een aantal trendy hoofborden, poten en hockers waardoor u altijd een uniek bed krijgt, helemaal afgestemd op uw eigen voorkeuren. De ruime keus aan stofkleuren zorgen ervoor dat de box altijd in uw slaapkamer past.

 

MLINE Box 1 Elektrisch verstelbaar

De elektrische uitvoering van de MLINE Box 1 blinkt uit door de moderne vormgeving en hoogwaardige functionele eigenschappen. Een van deze eigenschappen is de 2-moterige verstelling, wat zorgt voor een traploze verstelling van uw rug en benen.

Functionaliteit

Om de elektrische variant te bedienen, kunt u kiezen uit een normale of een draadloze afstandsbediening. De speciale noodstroomvoorziening zorgt ervoor dat u de box ook bij stroomuitval in zijn vlakke stand kunt terugzetten.

Comfort

Het duurzame stalen frame als basis met daarop de ergonomische gezoneerde pocketveren zorgen voor de juiste ondersteuning van het matras en daarmee het lichaam. Door de unieke opbouw van het matras en de ventilerende toplaag is de ventilatie van de box uitstekend.

Design

De box is uit te breiden met een aantal trendy hoofborden, poten en hockers waardoor u altijd een uniek bed krijgt, helemaal afgestemd op uw eigen voorkeuren. De ruime keus aan stofkleuren zorgen ervoor dat de box altijd in uw slaapkamer past.

Neem de tijd en creëer uw eigen MLINE Box

De MLINE Box® is standaard voorzien van een zwarte kunststof potenset. Maar ook aluminium poten behoren tot de mogelijkheden. U heeft de keuze uit vier eigentijdse hoofd en voetborden. Om uw MLINE Box helemaal naar eigen wens af te werken kunt u de MLINE Box® in vier luxe stofsoorten laten stofferen en kiezen uit een gamma van 26 actuele kleuren.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions