Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

 

MLINE Runner Box

Kwalitatieve boxspring voor een aantrekkelijke prijs!

M Line introduceert de nieuwe M Line Runnerbox. In een populaire prijsklasse heeft M Line een nieuwe sportieve boxspring. Deze boxspring heeft een ligcomfort die aan de geldende eisen voldoet op het gebied van ondersteuning van de matras en daarmee het lichaam. Deze boxspring heeft een stabiel frame met daarop een verenkern. De matras heeft zo over de volle lengte en breedte de mogelijkheid om zich te vormen naar uw gewenste ligstand. Mooi design, sportief en te kiezen in veel eigentijdse kleuren!

M Line Runner Box: ook in elektrische uitvoering verkrijgbaar

De Runner Box is te verkrijgen in een vlakke uitvoering en elektrisch uitvoering. Bij een elektrische uitvoering zorgen twee solide motoren voor een traploze verstelling van uw rug en benen. Zo kunt u in de gewenste positie heerlijk ontspannen een boek lezen of relaxed slapen.

Creëer uw eigen Runner Box!

De Runner Box is met maar liefst negen sprekende kleuren geheel aan te passen op uw wensen!* Daarnaast heeft u keuze uit diverse poten. Met vier onderscheidende hoofdborden zorgt u ervoor dat uw boxspring het centrale meubelstuk in uw slaapkamer wordt. Uw eigen creatie voor uw persoonlijke levensstijl!

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions