Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line matras

Wie op zoek is naar een goed matras, maakt met een matras van het merk M Line zeker een goede keuze. Al jarenlang staat een M Line matras garant voor een goede nachtrust. De drukverlagende eigenschappen van het M Line matras zorgen voor minder draaien tijdens het slapen en dus voor een diepere slaap. Door een verbeterde nachtrust, heeft u overdag meer energie om zaken goed aan te pakken. Dit komt ook terug in de slogan van het merk M Line: “sleep well, move better”. Bij slaapspecialist Maassen van den Brink Beuningen vindt u een breed assortiment van M Line matrassen.

Het merk

M Line is een merk onder de vlag van het bedrijf DBC, wat staat voor ‘Dutch Bedding Company’. Vanaf 1991 importeert het bedrijf traagschuim matrassen, maar vanaf 2001 is het nieuwe merk dat M Line nu is, ontwikkeld. Een M Line matras is erop gericht de menselijke lichaamsbeweging te bevorderen, door een goede nachtrust te waarborgen. M Line staat dan ook voor Motion Line, en de collectie van het merk bestaat uit matrassen, bedbodems en kussens. Mensen die kiezen voor een M Line matras, kiezen dus voor kwaliteit. DBC is continu bezig met verdere ontwikkeling en innovatie van hun producten.

Een M Line matras kenmerkt zich door een unieke samenstelling van het materiaal, dat zich naar uw lichaam vormt. Dit zorgt voor een optimale drukverdeling, zodat elk M Line matras met recht drukverlagend werkt. Het matras biedt daarnaast goede ondersteuning en ventilatie. 

Het bedrijf

Maassen van den Brink Beuningen is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van slaapsystemen en toebehoren. In de regio Nijmegen – Wijchen – Beuningen is het dan ook de slaapspecialist bij uitstek. Het bedrijf heeft verschillende merken van topkwaliteit in het assortiment, waaronder M Line. Het geschikte M Line matras vindt u dan ook zeker bij Maassen van den Brink Beuningen. Een goed advies op basis van jarenlange expertise is wat u, als onderdeel van een uitstekende service, mag verwachten. Naast een product van topkwaliteit natuurlijk!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions