Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M Line matrassen

Bent u op zoek naar een matras van topkwaliteit, dan maakt u met M Line zeker een goede keuze! M Line matrassen garanderen een optimale nachtrust. Door de drukverlagende eigenschappen van M Line matrassen draait u minder in uw slaap, wat de nachtrust ten goede komt. U slaapt dieper en heeft overdag dus meer energie. De slogan van het merk M Line is niet voor niets “sleep well, move better”. Bent u op zoek naar een bedrijf dat een ruime keuze biedt aan M Line matrassen? Dan bent u bij Maassen van den Brink Beuningen aan het juiste adres.

M Line

De merknaam M Line betekent voluit ‘Motion Line’, wat aangeeft dat de producten van het merk gericht zijn op maximale bewegingsvrijheid door het faciliteren van een goede nachtrust. M Line matrassen zijn vanaf 2001, het jaar waarin het merk op de markt kwam, een begrip geworden. Mensen die op zoek zijn naar een matras van uitstekende kwaliteit, komen vaak bij M Line uit. Het materiaal van M Line matrassen is zorgvuldig geselecteerd en biedt diverse positieve eigenschappen, zoals een optimale drukverdeling. Door de drukverlagende werking slaapt u dieper en draait u minder tijdens het slapen. Daarnaast vormt het materiaal van M Line matrassen zich naar uw lichaam, voor een optimale ondersteuning. Ook ventileren de matrassen zeer goed.

Maassen van den Brink Beuningen

Op het gebied van slapen is Maassen van den Brink in de regio Nijmegen een begrip op het gebied van slapen. Alle producten, van complete slaapsystemen tot losse hoofdkussens, zijn bij het bedrijf verkrijgbaar. Daarbij staat zowel topkwaliteit als goede service centraal. In Beuningen vindt u dan ook een zeer ruime collectie aan M Line matrassen. Bent u op zoek naar een goed slaapsysteem of een matras dat past bij uw wensen? Laat u dan informeren over onze collectie door een van onze specialisten en profiteer van hun kennis over M Line! Een goede nachtrust is immers de basis voor een fijne dag.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions