Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

M line Slow Motion You

 

Of het nu gaat om lichaamsbouw, lengte, gewicht of slaapgewoonten; iedereen is uniek. Dan is het eigenlijk ook heel logisch dat u slaapt op een matras die helemaal op jouw lichaam is afgestemd. Daarom heeft M line nu het individuele matras: Slow Motion You. Op maat gemaakt, en rekening houdend met jouw persoonlijke lichaamscontouren en wensen. Getrainde M line adviseurs meten jouw unieke eigenschappen op met de moderne Slaap-Ergonometer en vormen vervolgens direct uw persoonlijke slaapconfiguratie. Test het nu zelf bij een M line dealer in uw buurt en ervaar het verschil!

Volgens het Proschlaf onderzoeksinstituut zijn slaapstoornissen vaak te herleiden naar slechte bedsystemen. De reden hiervoor is makkelijk te verklaren: als het lichaam en het bed niet in fysiologische overeenstemming met elkaar zijn, dan ontstaan er fysieke knelpunten op de zenuwen, bloedvaten, spieren en de wervelkolom. Het gevolg is dat ons lichaam deze pijnpunten wil verminderen door te woelen en te draaien gedurende de nacht. Deze slaaponderbrekingen verslechteren het herstel van het lichaam omdat u minder lang in diepe slaap bent. Met een op maat gemaakt matras, in overeenstemming met de vorm van uw lichaam, kunnen deze klachten sterk verminderd worden en zelfs verdwijnen.

 

Met de aankoop van een Slow Motion You bezit u een hoogwaardig product dat voldoet aan de volgende criteria:

 

Collectie Slow Motion matrassen van M Line

 

Slow Motion 3

Slow Motion 4

Slow Motion 5

Slow Motion 6

Slow Motion 7

Slow Motion 8

   

Slow Motion YOU

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions