Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

MLine bedden

Een goed bed is zeer belangrijk, niet alleen voor de nacht, maar zeker ook voor de dag. Want om energiek aan de dag te kunnen beginnen, is een goede nachtrust een vereiste. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een bed van het merk van MLine. De MLine bedden bieden immers optimale ondersteuning en een uitstekend slaapcomfort en zijn vlak of elektronisch verstelbaar: MLine bedden zorgen voor optimale ventilatie en goede veerkracht, zodat u ‘s nachts van optimale lichaamsondersteuning geniet. Dat zorgt voor minder draaien en dieper slapen, en dus voor meer energie overdag. Bij Maassen van den Brink Beuningen vindt u een ruime collectie MLine bedden.

Het merk MLine

MLine is een bekend merk op het gebied van slaapsystemen, matrassen en aanverwante producten. Het merk behoort tot het overkoepelende bedrijf Dutch Bedding Company, kortweg DBC. Vanaf 1991 is MLine aan de lijn van DBC toegevoegd, om topkwaliteit producten te bieden op het gebied van slapen. Mline bedden kenmerken zich dan ook door een goede ondersteuning, veerkracht en ventilatie. De MLine bedden zijn zowel in vlakke als elektronisch verstelbare varianten verkrijgbaar. 

Het bedrijf Maassen van den Brink Beuningen

Als u op zoek bent naar een bed van goede kwaliteit, dan is een goed advies heel wat waard. Bij Maassen van den Brink Beuningen, gevestigd in de regio Nijmegen, bent u daarvoor aan het juiste adres. Ons bedrijf is de specialist op het gebied van hoogwaardige slaapsystemen, bedden, matrassen en hoofdkussens. Ook voor MLine bedden kunt u bij Maassen van den Brink Beuningen terecht. 

In onze showroom in Beuningen kunt u het assortiment bekijken en de MLine bedden natuurlijk zelfs eens uitproberen. U zult ervaren dat de bedden zorgen voor optimale ondersteuning. Bent u op zoek naar een goed bed, maar heeft u behoefte aan meer informatie? Onze specialisten vertellen u graag meer over de producten en de verschillende mogelijkheden.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions