Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Heerlijk slapen op M line kussens

Een goed matras biedt ’s nachts belangrijke ondersteuning, zodat uw lichaam volledig kan herstellen en opladen. U denkt misschien dat u met een goed matras helemaal klaar bent, maar dat is eigenlijk niet helemaal waar. Ook van het hoofdkussen is het belangrijk dat het ondersteuning en comfort biedt. Een hoofdkussen dat uw hoofd en nek goed laat rusten, kan overdag een hoop lichamelijke klachten schelen. De M line kussens bieden optimale ondersteuning en zijn zo gemaakt dat u ’s nachts zult slapen als nooit tevoren.

Een perfect paar

M line kussens worden gemaakt van een revolutionair visco-elastisch materiaal, dat zich helemaal naar de contouren van uw lichaam vormt. Dat betekent dat u met een kussen van M line gemakkelijk een andere houding kunt aannemen, zonder dat uw nek in de knel komt te liggen. Een ontspannen slaaphouding is belangrijk voor een goede nachtrust. Wanneer uw hoofd goed op het kussen ligt, worden de nek- en ruggenwervels automatisch ontspannen. Zo wordt u fris en fruitig wakker, zonder de dag te beginnen met pijn in uw rug en nek.
De matrassen van M line worden gemaakt van hetzelfde visco-elastische materiaal als de hoofdkussens. De drukverlagende eigenschappen zorgen ervoor dat u ’s nachts vrij kunt bewegen en draaien. In combinatie met de M line kussens, vormen de kussens en het matras een perfect paar waar u heerlijk op kunt slapen.

M line bij Maassen van den Brink

Bent u op zoek naar een uitgebreide collectie M line kussens en matrassen? Dan bent u bij Maassen van den Brink in Beuningen aan het juiste adres. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie van de beste M line producten. Wij adviseren u graag bij het uitkiezen van het beste slaapsysteem. 50 jaar ervaring in het vak heeft ervoor gezorgd dat wij uw uitgelezen adviseur zijn op het gebied van heerlijk slapen.
 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions