Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

MLine matras

Matrassen zijn er in vele soorten en maten, maar als u verzekerd wilt zijn van een goede nachtrust, dan is het uitzoeken van het juiste matras zeer belangrijk. Een merk dat een optimale nachtrust garandeert, is het welbekende MLine. Met een MLine matras bent u zeker van een goede ondersteuning, ventilatie en optimale drukverdeling. Dat leidt tot minder draaien en dieper slapen, waarvan u overdag profiteert. Een goed MLine matras vindt u bij de slaapspecialist in de regio Beuningen – Nijmegen – Wijchen, Maassen van den Brink Beuningen. 

Meer informatie over MLine

Wat is het voordeel van een MLine matras ten opzichte van matrassen van andere merken? Het merk MLine is sinds 2001 op de markt en behoort tot het overkoepelende bedrijf DBC, wat staat voor ‘Dutch Bedding Company’. Het merk MLine is ontwikkeld met het oog op het bieden van optimaal slaapcomfort, waarbij de bewegingslijn van het menselijk lichaam centraal staat. Een goede ondersteuning tijdens het slapen, zorgt overdag voor maximale bewegingsvrijheid en energie. Dat is ook het motto van MLine: “sleep well, move better”.

Onderscheidende kenmerken van een MLine matras, zijn het naar het lichaam vormende materiaal (wat zorgt voor optimale ondersteuning), een goede ventilatie en een optimale drukverdeling. Deze eigenschappen zorgen voor een rustige nacht, zonder veel draaien en woelen. Dit heeft als gevolg dat u uitgerust en energiek aan de dag kunt beginnen, elke dag weer.

Slaapspecialist in de regio Nijmegen

Maassen van den Brink Beuningen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in slaapsystemen en alle aanverwante producten. Gevestigd in Beuningen, in de regio Nijmegen, en ver daarbuiten bekend. Topkwaliteit producten en een goede service staan hier centraal. Bent u dus op zoek naar een MLine matras dat past bij uw persoonlijke leefstijl? U bent van harte welkom in de showroom! Onze specialisten voorzien u graag van passend advies en u kunt uw toekomstige MLine matras vanzelfsprekend zelf uitproberen.

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions