Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

MLine matrassen

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk, en een goed matras dus ook. Bent u op zoek naar het perfecte matras, waardoor u elke dag weer uitgerust en energiek aan de start verschijnt? Kies dan voor een van de MLine matrassen van Maassen van den Brink Beuningen. Met een matras van dit merk bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. MLine matrassen onderscheiden zich door de drukverlagende werking, een goede ventilatie en een optimale ondersteuning aan het lichaam tijdens het slapen.

MLine: het merk

Het merk MLine heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Dat is ook niet zo gek, want MLine matrassen zijn van zeer goede kwaliteit en bieden optimale ondersteuning tijdens het slapen. Dat zorgt ervoor dat u dagelijks uitgerust uit bed stapt en kunt genieten van een energieke dag. Dit komt ook terug in de sterke slogan van het merk: “sleep well, move better”.

Waarmee onderscheiden MLine matrassen zich van matrassen van andere merken? Ten eerste is het merk sterk gericht op ontwikkeling en innovatie, om zo uw optimale nachtrust te kunnen faciliteren. Dat heeft ertoe geleid dat MLine matrassen optimale ondersteuning bieden door met het lichaam meevormend materiaal. Een optimale drukverdeling zorgt voor de nacht van uw dromen. MLine matrassen zijn dus gericht op het ondersteunen van het lichaam. Voluit heet het merk dan ook ‘Motion Line’. Ook de ventilatie van de matrassen laat niets te wensen over. 

Maassen van den Brink Beuningen

Een tweede vraag is nu waar u MLine matrassen kunt kopen. Bij Maassen van den Brink Beuningen bent u verzekerd van een ruim assortiment en uitstekende service. Hier krijgt u niet alleen een product van topkwaliteit, maar ook passend advies over het maken van de juiste keuze. U kunt verschillende MLine matrassen uitproberen in de showroom, zodat u verzekerd bent van het product dat u wenst. Onze showroom is gevestigd in Beuningen, in de regio Nijmegen. U bent hier van harte welkom!

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions