Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Röwa Bedden

Röwa Bedden; de perfecte combinatie van lattenbodems, matrassen en bedombouw voor individueel slaapcomfort van topkwaliteit. Met Röwa Bedden hebben wij een uniek slaapsysteem in huis om samen met u, uw perfecte bed te vinden.

Wij meten en u ligt beter

Ieder persoon is anders – anders qua lengte, gewicht en lichaamscontour. Met Ecco 2 worden uw persoonlijke maten exact vastgelegd en vervolgens vertaald naar een complete bed-oplossing: van lattenbodem tot matras, inclusief hoofdkussen met neksteun. Want alleen als u goed ligt, geniet u van een ontspannen nachtrust. Naast Ecco 2 hebben wij ook het exclusieve bedprogramma Someo in ons assortiment. Someo biedt de flexibiliteit van talloze combinaties en designmogelijkheden om uw eigen bedombouw te creëren. Een individuele oplossing die een hoge kwaliteit, functionaliteit, design
en comfort perfect weet te combineren.

Gewoonweg anders

Het uiterlijk van een boxspring maar het comfort en de individualiteit van een lattenbodem gecombineerd met een matras, topper, bedombouw en achterwand.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer productinformatie

 

Someo bed

Ecco2 lattenbodem

Legra lattenbodem

 

 

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions