Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Ecco 2 – het bedsysteem dat zich aan uw lichaam aanpast.

Ieder mens is uniek; gewicht, lichaamsbouw en slaapgewoontes verschillen. Maar een ergonomisch juiste ligpositie is voor iedereen even belangrijk. De wervelkolom moet zowel in de zij- als in de rugligging haar natuurlijke vorm houden. Het Röwa bedsysteem Ecco 2 wordt voor u op maat gemaakt en aan uw lichaam aangepast. Om dit te kunnen doen, meet de slaapadviseur de klant en stelt de bedbodem tot in detail af op diens slaappositie, de lichaamsverhoudingen en de vorm van de wervelkolom.

Stap 1: De Röwa-adviseur meet alle benodigde gegevens voor de Ecco 2.

De verkregen meetgegevens voor lichaamscontour, lichaamsverhoudingen en de individuele vorm van de wervelkolom vormt de basis voor een individuele instelling. Dankzij de horizontaal en verticaal verstelbare latten van de lattenbodem is een uiterst precieze afstemming van de ondersteuning mogelijk.

Stap 2: Afhankelijk van de schoudervorm en welving van de wervelkolom, wordt de hoogte en flexibiliteit van de latten aangepast.

Optimaal effect van de lattenbodem wordt bereikt met een op het systeem afgestemd matras: Dankzij de speciale eigenschappen past de matras zich volledig aan de instellingen aan, volgt de lichaamscontour van de slaper en zorgt voor een comfortabele en ergonomische juiste ligbeleving. De Ecco 2 matrassen zijn in wetenschappelijk gedefinieerde lichaamszones verdeeld en verkrijgbaar in drie stevigheidsgraden.

Stap 3: De juiste matras kiezen. De Ecco 2 matrassen zijn in wetenschappelijk gedefinieerde lichaamszones verdeeld en verkrijgbaar in driestevigheidsgraden: zacht, medium, stevig.

Om de halswervelkolom in een liggende positie te kunnen ontspannen, moet ook het kussen in hoogte worden aangepast. Het Ecco 2 kussen is ergonomisch gevormd en kan, dankzij de intelligente samenstelling, in vier verschillende hoogtes worden ingesteld. Het kussen met neksteun - geschikt voor zowel rug- alsook zijslapers - werd door de Duitse stichting Ökotest 04/2009 als winnaar getest met de vermelding 'goed'.

Stap 4: Het Ecco 2 kussen kan in vier hoogtes worden ingesteld en past zich aan de individuele eisen van de slaper aan.

Het Röwa bedsysteem Ecco 2; een perfect samenspel van kussen, matras en lattenbodem dat garant staat voor een ergonomisch juiste slaaphouding en een verkwikkende nachtrust.

Onder het motto “Wij meten - en u ligt beter” bieden onze gekwalificeerde Ecco 2 slaapspecialisten een wel heel bijzondere service:

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions