Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Someo het Röwa bed bij Slaapspecialist Maassen van den Brink

Het fascinerende bed Someo

Someo – de highlight van het Röwa beddenprogramma. Someo nodigt uit tot een fantastische ontdekkingsreis door beddenland: de flexibiliteit en de talloze combinaties van Someo bieden veelzijdige designmogelijkheden. Deze highlight van het Röwa beddenprogramma biedt een universele oplossing die een hoge kwaliteit, functionaliteit, design en comfort perfect weet te combineren.

De perfectie van het bed Someo

Bij Someo draait het allemaal om optimale veelzijdigheid; de keuze van het geschikte bedsysteem (lattenbodem en matras) en de keuze voor een individueel beddesign moet variabel en veelzijdig zijn. Een van de elementen die de Someo zo bijzonder maken, is dat het optimaal op alle Röwa-bedsystemen is afgestemd. Bovendien kan Someo ook worden gecombineerdmet andere, gangbare slaapsystemen.

De functionaliteit van het bed Someo

Röwa gebruikt voor haar bedden en bedsystemen uitsluitend de beste, en zo mogelijk, natuurlijke materialen .Het voor de bedombouw gebruikte massieve beukenhout is afkomstig uit duurzame bosbouw en wordt in de eigen houtzagerij verwerkt. De decoratieve elementen van aluminium zijn niet alleen mooi maar ook bijzonder functioneel. Daarbij horen elegante potensets die garant staan voor grote stabiliteit. Dankzij de fraaie meubelstof collectie met bijzondere dessins, is het nieuwe Röwa-bed ideaal voor mensen die graag hun eigen stijl bepalen en daar op een eigen manier invulling aan willen geven. Someo is een compleet en vooral mooi concept, ontworpen met veel oog voor detail.
 

De kwaliteitsstoffen worden in het Röwa naaiatelier verwerkt. De geraffineerd geplaatste klittebanden zorgen ervoor dat de stoffen als een tweede huid om de bedombouw van Someo zitten. De bekleding kan zo gemakkelijk worden verwijderd en/of gereinigd. De achterwand van het bed is bekleed met een easy-lift-hoes en is in twee hoogtes verkrijgbaar. Dit deel kan als wandboard of als vrijstaande achterwand worden afgewerkt.

Moeiteloze metamorfose – comfortabel en functioneel

Someo is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar en is optimaal afgestemd op de Röwa-bedsystemen – ongeacht of gekozen wordt voor een verstelbare of niet-verstelbare bedbodem. De bedombouw van Someo is in meerdere dieptes verkrijgbaar. Bij de Comfort-uitvoering kan de hoogte en helling van het bed met een in de poten geïntegreerde, elektrische verstelling traploos worden ingesteld. Het langzaam omhoog komen of zachtjes zakken van het voeteneinde van Someo gaat vrijwel ongemerkt.

Feiten & productgegevens van de Someo

De Kwaliteit

Het Comfort

De functionaliteit

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions