Hulp of advies nodig? Bel ons op 024 675 3759. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur.

Uw specialist in slaapsystemen
zoeken

Selecta

Met Selecta hebt u altijd een goed gevoel

Alle producten van Selecta worden gekenmerkt door ambachtelijke kwaliteit en hoogwaardige materialen. Er wordt “Made in Germany“ geproduceerd - bij Rössle & Wanner GmbH. Elk product doorloopt onze permanente, strenge kwaliteitscontrole. Voor onze klanten betekent dit dat ze kunnen vertrouwen op de verwerking en werking van onze producten. En dat vele jaren lang.

Een sterk staaltje natuurlijkheid

Het is logisch dat voor een ontspannen slaap een natuurlijke slaapomgeving nodig is. Daarom gebruikt Selecta natuurlijke materialen overal waar het mogelijk is. In onze matrassen wordt bijvoorbeeld sojaolie verwerkt – een aangroeiende grondstof met voortreffelijke materiaaleigenschappen. Onze lattenbodems worden grotendeels van lokaal beukenhout gemaakt en met lijnolie veredeld. Alle materialen die wij verwerken, worden door neutrale instituten uitgebreid op hun verdraagzaamheid door de mens getest en gecertificeerd.

De Selecta bedden

Selecta LC

De Selecta LC is verassend goed slapen op een basic vormgegeven ledikant met géïntegreerde lattenbodem. leverbaar in masief beukenhout, met lijnolie afgewerkt, of bekleed met meubelstof. voor iedere klant een eigen variant. De bedbodems zijn leverbaar in een vlakke uitvoering, handmatig verstelbaar en elektrisch verstelbaar.

 

 

Selecta B2

De Selecta B2 is gelijk aan de Selecta LC echter dit bed heeft een extra onderframe met een buitengewone comfortabele instaphoogte. Daarnaast heeft u keuze uit meerdere hoofdborden. Het nieuwe gebogen hoofbord geeft dit bed een extra demensie. U kunt het bed naar uw eigen voorkeur aanpassen. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan bedpootjes.

Het gebruikte massief beukenhout, toegepast voor bedframe en lattembodemframe is afkomstig uit de regionale bossen rond de fabriek Röwa in Mossingen.

 

Selecta B2 met gebogen hoofdbord

Selecta B2 met recht hoofdbord

 

Selecta lattenbodems

De Selecta lattenbodems zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
Verschil van instalbaarheid en vlak of electrische lattenbodems.

FR 4 Lattenbodem, totale hoogte 4 cm

FR 5 Lattenbodem, totale hoogte 5 cm

FR 6 Lattenbodem, totale hoogte 6 cm

FR 7 Lattenbodem, totale hoogte 7 cm

Selecta Matrassen

K2 Speciale  Kindermatras

S2 Matras, Comfortschuim met dichtheid van 40 kg/m3, 16 cm hoog

S3 Matras, Comfortschuim met dichtheid van 43 kg/m3, 17 cm hoog

S4 Matras, Comfortschuim met dichtheid van 55 kg/m3, 17 cm hoog

S5 Matras, Comfortschuim met dichtheid van 50 kg/m3, 18 cm hoog

S6 Matras, Comfortschuim met dichtheid van 55 kg/m3, 17 cm hoog

ST6 Matras met torsie veren, Comfortschuim met dichtheid van 50 kg/m3, 19 cm hoog

Vragen? Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft kunt u ten alle tijde contact met ons opnemen op telefoonnummer 024 675 37 59 of mail naar beuningen@maassenvandenbrink.nl.

Bekijk onze collectie

Lattenbodemsystemen Lattenbodemsystemen
Boxspringsystemen Boxspringsystemen
Bedtextiel Bedtextiel

Wij verkopen onder andere de volgende merken

sitemap | contact
websites dotsolutions